Svullensöndag

Idag är det söndag, veckans BÄSTA dag!

Så veckans bästa dag firade jag med en sovmorgon till 11. Då bestämde jag mig för att gå upp och äta en schysst frukost.

Eftersom jag inte har rört på mig så mycket i helgen tänkte jag att jag skulle gå ut och gå en sväng. Jag tog min ipod och började traska. Efter en kvart kände jag att det började bli lite tungt med andningen och tänkte att det var för att jag gick rätt snabbt, så jag fortsatte att gå. Några minuter gick och andningen blev värre och det började klia lite i ögonen. Då förstod jag att det var dags för ännu ett anfall av min mystiska allergireaktion. Jag vände direkt och skulle gå tillbaka då jag insåg att jag inte skulle orka gå tillbaka så jag ringde hem och bad de hämta mig vid icat som låg nära.

Det tog ungefär 3-4 minuter att gå tillbaka till icat och när jag var framme var jag så svullen i ansiktet att jag knappt kunde se. Jag satte mig på en sten och väntade på att mamma skulle komma. När hon kom tog jag genast lite medicin men inte blev det bättre så jag fick springa iväg till lilla doktorn. Hon kunde inte heller ge mig ett vettigt svar utan sa i stort sett "tyvärr men det är något du får leva med."

Så nu sitter jag i mitt rum med tända ljus och "lever med det". Jag är trött och ansiktet ser nästan helt normalt ut. Bättre söndagar har jag haft!


För att bevisa att jag inte överdriver när jag säger att jag såg galen ut tänkte jag lägga upp lite bilder så här har ni:   (jag har varit snyggare)


( Såhär ser det ut när jag "lever med det" )( Såhär ser jag ut när jag helst inte "lever med det! )
Jösses!


Lördag

Idag är det lördag. Jag vaknad samma tid som på en måndag, skönt!

Min Peppa-pig-vän, Hanna har börjat blogga igen! Det sätter en viss press på mig. Just nu kommer jag inte på något underhållande att skriva om men jag tänkte hälsa till Hanna och säga; Hej! Välkommen tillbaka pluggsvensken!


Måndag

Idag är det måndag, veckans bästa dag! eller???

Idag har jag jobbat och pluggat. Jag och Lisa kommer lätt få 2,0 på högskoleprovet ... om de nu låter oss göra det tillsammans!

Mer än så vill jag inte skriva. MEN jag hittade en film från midsommar som jag tänkte visa er;(Jag är härligt rund om kinderna)

Tisdag

Lite matte;


62,2 - 58,6 = 3,6 !!!!  JAHAHRÅ!


Trosdag

Idag är det en Trosdag!

Jag ska snart åka iväg och jobba med Lesse. Vi ska jobba på någon helfestlig konstutställning. 16.30 - 03.00. Härliga arbetstider va?

Idag vill jag även berömma mig själv för en otroligt aktiv dag.

jag har hunnit med:

Städa/skura/damsuga/våttorka köket, badrummen, hallen, solrummet och vardagsrummet!
Jag har städat mitt rum och rensat och sorterat i garderoben.
Kollat på HELA John Mayer DVDn :D
Gjort inköpslista till maten som ska serveras på lördag.

och sist men inte minst har jag tagit upp dagens nyheter och hittat en svår artikel som jag har läst och skrivit upp svåra ord. Högskoleprovet 2,0 HERE I COME!!!! Igår lyckades jag dessutom fixa ett jobb. YEY! No more arbetslös mys-soppe! Work here I come!!!


bye


måndag/Tisdag

Hm den här Lily Allen... ska hon vara någon tjej man vill lyssna på? Det kanske funkar om man hör henne på radio men sen skickade Christian ett klipp från danmark och publiken sjunger fasiken bättre än kvinnan! buäääh!!!

http://www.mtv.se/mtv/video/?vid=412275


Onsdag

Idag är det onsdag och titta jag bloggar!!!!


Med 14kg övervikt (och den här gången satt inte övervikten i väskan) lämnade jag England den 17 Juli. Nu två veckor senare sitter jag hemma i Täby, glad men arbetslös. Mina dagar här hemma har minst sagt varit intensiva! Det här är andra kvällen som jag bara är hemma och gör ingenting. Jag kanske borde tänka på att sitta ner och andas lite MEN det kan jag göra när jag är 39 och gubbsjuk!


Idag hade jag en supermysig dag hos min vän Caroline. Vi badade, åkte kanot och vattenskoter. Sen bjöd hon på en god thaisoppa. Nu på kvällen har vi firat min daddy dj som blivit gubbe. Grattis pappa Bo, tiden går fort när man har roligt! Sen har jag kommit fram till att jag själv fyller år om mindre än en vecka, på tisdag närmare bestämt. Grattis Sofiee, tiden går fort när man har roligt! Egentligen känns det inte som om det är något att fira när man fyller 21 men ett litet kalas kanske man ska ställa till med !?


Det kanske inte kommer bli så täta uppdateringar nu, bloggen var egentligen bara till för att hålla er uppdaterade när jag reste. Det känns som om det inte kommer bli så roliga inlägg när det inte är några tjurar eller andra lantliga saker inblandade! Däremot om jag har något vettigt att säga eller bara saknar bloggandet kanske det kommer upp ett inlägg.


En annan kul grej som jag vill berätta om är att jag (på eget initiativ) gick ut och spelade golf med min fader. HAHA vad han teg. Han trodde att jag skulle vara sämre än sämst och tji fick han. Jag var faktiskt riktigt bra (nja någon Tiger Woods var jag förståss inte, men en 5 årig Sörenstam kanske!!!)  Andra gången vi spelade räknade vi till och med poäng och jag vann (stort!!!) över min daddy! Så det kanske blir ett grönt kort innan sommarens slut?! Fast om jag känner mig själv lär det där gröna kortet dröja några år till!


Sist men inte minst, det här har jag hunnit med (i bilder) sen jag kom hem:(bara för att jag tänkte lägga upp lite roliga bilder hittar jag inga!)


Nu ska jag sova ett litet tag. Ska upp och luncha med min storebror imorn!


Puss och kram


RSS 2.0