Onddag

Idag är det onsdag! Woho!

Jag har det fetaste håret någonsin. Jag är trött och luktar prutt! HÖHÖH MEN vad gör det om hundra år?

Idag har jag jobbat. Eller vet egentligen inte om jag kan kalla det jobba. Jag har legat i en soffa och kollat på film,ätit popcorn och hängt på www.felsms.com . Det har varit segt men roligt. Vad jag har skrattat!

tex på sms;

Till: Chefen
"Hoppas du får jättekuk i helgen"

eller

Till pappa:
"bärs och rakade horor i helgen. sweet"
svar: "vart ska du?"

Till: Mamma

Sms: Är så jäääävla RÖKSUGEN!!! varit inlåst i denna jävla stuga i snart en vecka, ska bli skönt med nyår då ska jag fan röka 10 paket och supa bort minnet TOTALT. Och knulla josef!!! Love u bitch

Svar: Säger ju att du ska sluta röka... Ta det lungt på nyår, mamma älskar dig med

Förklaring: Skidresa, 1 vecka m...ed tjocka släkten på pappas sida. Skulle skicka detta till en kompis(madde) men kom till mamma, tur att hon förstår

hahah. Snusk ÄR kul!

Nu ska jag fira nyår! Pöss

Lördag

Idag är det lördag! Om 14 minuter blir det söndag!


Eftersom att det är jul så ska jag vara så snäll att jag berättar en grej! Jag är nämligen kär! Jättekär om jag ska vara helt ärlig, i två stycken!!!! jösses hur ska det här sluta? Jag vet inte vem jag ska välja. Jag väger båda i vänster och höger hand men kan inte komma på vem jag gillar bäst! Här är iaf en bild på en av grabbarna! Han är lite benig men åååååh så underbar! LOVE YOU!!!!!


(visst är han snygg??? Tack mammi och pappi för att ni har givit mig två grabbar att älska!!!)Sen så vill jag visa en bild på en klapp som jag gav bort i jul! Eftersom att personen i fråga inte gillar att bli "upplagd" på internet så är *piiip* anonym!  Men det är ju trotts allt tröjan ni ska titta på!


(Det är verkligen inte lätt att vara smal!!!!)
Nu ska jag bädda ner mig i en skön säng och njuta av att få sova. Tydligen blir man rätt trött av att festa till 05.30! Sov sött alla nissar!


Tisdag.

Idag är det tisdag, eller fisdag om man nu vill välja ett sånt vulgärt ord.

Dagens fråga är:

Hur säger man upp sig på bästa sätt??

Är det;

1. Skicka iväg ett sms till chefen och säger "i'm out"
X. Ber en kompis att meddela chefen att du plötsligt har fått svinis och inte kommer att dyka upp nästa termin.
2. Du går aldrig någonsin tillbaka till jobbet och när chefen ringer så har du plötsligt tappat minnet. "jobba? jag? nej jag går fortfarande på 6: års!!"Hmmm svår fråga det där..

Jag vill med det här inlägget bara tala om att jag från och med 1 februari kommer att byta jobb. Skadereglerare it is! DET KÄNNS... Det känns bra! Det är så att säga SVINIGT VÄRT DET!!!


Måndag.

Idag är det måndag.


Dagens julklappstipps:

För några dagar sen kom en kille som jag jobbar med fram och petade på magen och sa: fett eller bebis, fett eller bebis, fett eller bebis!???. På skämt (hoppas jag).
Jag har tagit hans petande till en ny nivå och petar nu på min pappa samtidigt som jag säger "fett eller bebis, fett eller bebis, fett eller bebis!???"  Testa själv. Jag lär få EXTREMT många julklappar i år.


BTW, Här får ni en trevlig spotify lista. En lista som kallas ståtrosa. Den är till för lite lugnare tillfällen.


Klicka på ordet under.


Ståtrosa

Söndag!

Idag är det söndag!


Det snöar som tusan, det är ju kanon! Jag gillar snön så länge man inte ska ut och åka bil eller buss. Då brukar jag svära en eller två gånger.

Idag har jag haft en icke-social-dag. Jag har städat, lyssnat på bra musik och inte varit utanför mitt rum längre än nödvändigt. Snart är jag även klar med alla julisar också. DEt känns bra. Fast i år har det inte varit lika kul att köpa klappar som tidigare år. Har inte haft någon som helst aning om vad jag vill ge.


I fredags tog jag med min vän Mickan på en Peter Jöback konsert. Det var en mamma på jobbet som gav oss biljetter. Tack så mycket ticknet och mamman! Säg vad du vill om Jöback men han var verkligen bra (och lite snygg). Hans röst är så mycket bättre live än på skiva där den blir mesig. Vi lyckades få platser brevid Laila Bagge och Nicklas Whalgren. Sen när vi skulle gå ut såg jag en man som jag kände igen och det tog ett tag innan jag kopplade att det faktiskt var kungen jag kollade på! Han och Silvia hade platserna precis över oss. Härligt!Nu ska jag fortsätta med städning av rum och sen blir det lite julbak! kulikul. Sov sött!RSS 2.0