Måndag

Idag är det måndag.


I fredags åkte jag hem till Hanna och mös. Vår buss skulle gå 07.20 till London så det var skönast att sova där. Vi laddade upp med film, chirre och såklart lite Coca Cola :D



Lördagen började som sagt tidigt och helt fel. Hanna vaknade med migrän (som så tur var gick över). Min bussbiljett hade inte registrerats i bussfirmas dator (men de hade dragit pengar) så jag var tvungen att köpa en ny. Det dumma var att biljettkontoret skulle öppna 07.20, då vår buss gick. Hanna fick gå till bussen och säga att jag stod i kö för att köpa en biljettjävel. Vad händer då? Jo systemet som bokar biljetter hänger. Busschauffören står i dörren och ropar att nu går bussen så jag kastade upp lite pengar när han såg på och hoppade snabbt på bussen. Jag var på jättedåligt humör och tänkte att jag skulle försöka bli lite gladare genom att lyssna på musik, såklart hade ena hörluren gått sönder! TJOHO!

Dagen blev bättre när vi var framme i London. Vi hittade till hostelet som vi bokat och det låg i ett jättemysigt område hyfsat centralt. Sen begav vi oss till Notting Hill och strosade omkring på överbefolkade gator. Det var varmt som satan och alldeles för mycket folk för min smak så vi satte oss på en mysig pub och drack öl. Den gick direkt upp i huvudet så när Caroline och hennes vän mötte upp oss var vi väldigt glada! Sen tog vi oss till Oxford Street men gav upp rätt fort, alldeles för mycket folk där också! Jag har gått och blivit van vid folktomma gator på landet! Sen blev det en tupplur och lite bokläsande. När vi piggnade till lite så blev det pub dags. Efter det mötte vi upp Caroline och vän igen och drog till någon nattklubb som inte alls föll mig i smaken. Det kändes som att jag var 14 år och var tillbaka på Klubb W. Inget jag vill uppleva igen! Haha :D Vi beslöt oss för att försöka hitta en trevlig nattbuss och åka tillbaka till hostelet. När vi hittat hem kom nästa problem, vi fick inte upp dörren till rummet. Efter några minuter öppnade som tur var de som bodde i samma rum dörren.

         

Söndagen blev också en varm och solig dag om man bortser från den obligatoriska regnskuren. Vi ville turista på riktigt och beslöt oss för att åka en buss och båttur runt London. Så hela gårdagen kuskade vi runt på gator och vatten och var helnöjda med livet. Vid halv åtta var det dags att ta bussen tillbaka till Bristol. Det var riktigt skönt att sitta på bussen och lyssna på musik i nya hörlurar. Vid halv tolv kom jag äntligen hem till Poolbridge. Då visade det sig att George hade låst dörren inifrån med "bommen" så jag kom inte in. Jag försökte få Nettle att skälla så folket skulle vakna. Efter kanske tio minuter kom en halvsovande George och öppnade. Jag kutade in på rummet och tvättade ansiktet. GUD VAD UNDERBART det var. Jag har aldrig känt mig så äcklig haha.


       

Helgen var kul men jag är glad att jag hamnade på landet. Om det hade funnit lite fler människor att umgås med här hade det varit kanon. Jag är helt klart inte en storstadsmänniska. Stockholm är precis lagom.


Trosdag.

Idag är det torsdag!

Mormor Cardale blir bara skönare och skönare för varje dag!

Hon sover längre än vad jag gör på dagarna, dyker upp i en morgonrock runt lunch och är helnöjd.
Idag hade hon prata med städerskan om att hon inte alls gillade Annicas hus och att hon aldrig skulle vilja bo här. Antar att hon gillar huset i sig men att det är för kallt.
Sen smög hon upp bakom mig och viskade i mitt öra "hurrudu, hur är det här hemma? Har de lite dåligt ställt? Det finns ju ingen mat i kylen och diskborsten har sett sina bästa dagar! Men det här stannar bara mellan dig och mig va?" Visst visst tänkte jag. Bara mellan dig, mig och bloggen såklart! Sen sa hon " Jaa, Annica har ju alltid varit lite bohemisk av sig. Jag och hennes syskon brukar undra hur den kvinnan kan få ett jobb! Jag antar att hon slappnar av för mycket när hon kommer hem!"

Sen blev hon helt överlycklig när matbilen kom, Hennes dotter kanske inte hade det så dåligt ställt iaf, de har ju trotts allt råd med två ponnysar och en matbil!

Onsdag.

Jag är fortfarande glad!


Mormor Cardale är som sagt här på besök och hon gör mina dagar roligare! Vi är ett sjukt bra team och hon har godkänt mig! Hon säger att det märks att barnen är tokiga i mig eftersom de ser så himla glada ut! I GO!!!!
Igår var det skördetid runt poolbridge farm, vi satt ute och åt middag mitt ibland alla traktorer och bönder! SÅ MYSIGT, SÅ BRA!!! Jag vill inte hem!

Idag är det Carolines sista dag, men vi ses på lördag så än är det inte bye bye!

Nu ska jag forsätta läsa. ( bok 1 av 7 snart utläst) (då har jag läst 15 böcker. För mycket fritid eller bara läslus?)

Helgen!

Idag är det Tisdag!


Jag tänkte försöka återberätta helgen som gick.


Onsdag:


Jag åkte hem till Hanna. Eftersom att min buss gick klockan 03.00 var det lättare att ta taxi från Hanna än från Poolbridge Farm. Efter att jag hade gråtit en skvätt över att jag hade glömt min mp3 så laddade upp med godis, chirre och Cola. Tanken var väl att vi skulle gå och lägga oss så vi fick lite sömn men det slutade med att vi var vakna enda tills taxin kom.


Torsdag:


Min torsdag började som sagt med en bussfärd från Bristol 03.00 till flyget (Heathrow). Bussresan gick väldigt smidigt men det blev inte så mycket sömn. Jag vaknade upp en gång under resan och kollade ut genom fönster där solen höll på att gå upp och det var sjukt vackert sen började gubben bredvid mig snarka så då försvann mitt lyckorus. Klockan 05.00 var jag framme på flygplatsen. Jag checkade smidigt in via sms (kanon). Väl inne igenom spärrarna hade jag någon timme att döda så jag gick trehundra varv runt terminalen. Sen fick vi kliva på planet vid halv sju. Gissa vem som höll på att avlida av trötthet?

Jag slog mig ner vid en bekväm fönsterplats och njöt av att ÄNTLIGEN vara på väg tillbaka till Sverige.

Framför mig sitter en man ca 40år och halvsover. Då kommer det en dryg snubbe och ställer sig framför mannen och säger "Ska du verkligen sitta här?!" mannen säger att han tror det. Snubben ser riktigt förbannad ut och säger "jaha men det tror inte jag, det där är min plats så du kan flytta på dig nu!!!"

Svenskar är allt bra trevliga!

Flygresan gick snabbt och jag trodde bara jag skulle dö två gånger.


På Arlanda överraskade mina fina och bästa vänner mig. Då blev jag fantastiskt lycklig. Vi begav oss mot Täby för att lämna mina saker. Vi svängde förbi min mammas jobb och hon kände inte igen mig, kul! Haha.

Sen bar det av till tadam tadam tadam TÄBY CENTRUM. Haha pengar skulle växlas och alkohol skulle köpas. Efter en timme började jag känna mig en aningens trött. Jag åkte hem och sov en timme. Sen kom familjen hem och vi åt riktig svenska husmanskost, KEBAB PIZZA!  Kvällen avslutades med att brudarna kom på besök några timmar men vid tolv stupade jag ner i min säng och sov HELA natten.





Fredag, midsommar:


Jag gjorde sånt man brukar göra när man är hemma (fisa vid frukostbordet, rapa högt i ansiktet på lillebror osv...) Sen så åkte jag och pappa och plockade upp Camilla och Ville. (Pappa känner sig som en kung i hans nya bil.) Därefter styrde vi bilen mot Rejsarö. Där väntade alla gamla och några nya vänner. Efter fördrink och köttstavar gick hela patrasket till Rejsarös midsommar firande. Tyvärr missade vi dansen men hann med både säckhoppning och dragkamp. Efter cirkus en timmes firande var det dags för sill-lunch. Caroline och Rebecca hade gjort det jättefint (så tack till er tjejer!). Kvällen fortsatte i deras båthus. Efter X antal GT och cubanska cigarrer blev det dags för hemgång. Vi tog en taxi hem till Ville där bastu och björkris väntade. Satan i gatan vad skönt det var. Efter Bastun somnade Camilla och vi andra begav oss till en liten udde och kollade på soluppgången. Kvällen avslutades runt 05.00.






Lördag:


Helena (Villes mamma), väckte oss med koklocka och en riktigt god frukost. Efter frullen blev jag och Camilla hämtade och körda till Täby. Vi fick för oss att vi skulle besöka grönan. Så det var bara hem, duscha och åka igen. Vi mötte upp Pammis och Ville. Dagen på grönan var mysig och jag beundrar fortfarande Pammis och Ville som åkte den nya saken. Klockan slog halv åtta på kvällen och vi mötte upp (nästan) alla våra underbara vänner på någon buffé och hade det mysigt. Sen bar det av till Täby och Elin där kvällen avslutades runt 01.00.


 Sen dog mitt kamera batteri!

Söndag:


Var hurtbulle och gick upp tidigare än både pappsen och mormor. Sen blev det en till tur till Täby c där jag köpte mig SEX böcker. Nu ska det läsas! Eftersom att Caroline åker på torsdag så kommer jag ha tid för att läsa. Sen åkte jag tillbaka till Arlanda där jag mötte Annicas mamma. Hon var en trevlig kvinna och vi pratade böcker hela resan. Väl framme vid gaten hör jag en otrevlig röst och gissa vem det är? Såklart är det den dryga snubben från London som ska tillbaka på samma plan som mig. Han stod vid disken och skrek på flygvärden! Att vissa människor aldrig ger sig? Var lite trevlig istället så går livet lättare! Planet lyfte och landade efter två timmar. 6 pund fattigare fick vi plats på den tidiga bussen. Jag hade lite svårt att hålla ögonen öppna så det kan ha varit så att jag dreglade lite på Annicas mammas arm. Klockan nio var vi Hemma och klockan 21.20 låg jag i sängen.


Min helg var helt underbar och tack alla fina vänner och familj för att ni är så klockrena! Jag har mått så satans bra hela helgen och känner mig som världens lyckligaste människa.


Igår när jag vakande var alla barnen underbara och kramades och pussades. Elsa bestämde att jag aldrig fick åka igen! Att jag alltid skulle stanna kvar. Det kommer nog kännas tungt att lämna de igen om tre veckor men jag försöker intala mig själv att jag inte kommer vilja vara kvar i höst. Jobbet är trist men ungarna är underbara!



Idag är jag ledig och har ingen aning om vad jag ska göra. På lördag ska jag och Hanna till london. Vi stannar där över natten så vi hinner utforska stället på söndag också. YEY!!


Torsdag

Idag är det torsdag.

jag har precis bäddat ner mig i sängen. Vilken lyx! Ligga i sin sköna säng med en dator. ska dock stänga av den för jag har bara sovit två timmar sen igår morse. Känns konstigt att ligga inne i sitt egna rum igen.



Resan hem gick jättebra och flyget var helt okej. När jag kom fram på Arlanda möttes jag av mina tre bästa! Lisa,Camilla och Sophia. Gissa om jag vart glad!!!!! Vi åkte hem till mig och la oss alla fyra i min säng och bara njöt av att alla var hemma.

Resten av dagen har jag umgåtts med familj + mormor + tjejerna och Mickan! Helt klart en bra dag. nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.  sov sött

Onsdag... fortfarande!

sitter hemma hos Hanna och äter FeTt med chirre. Vadå?? 14kg kan lika gärna bli 15!

Vi sitter just nu och pratar om hur skönt det är att sitta på golvet,prata lite svenska och drick coca cola! Att ha vänner... skönt.
Hanna var en riktig vän idag! Jag hade nämligen packat allt jättebra och lagt fram ALLT jag skulle ha med. Det sista jag gjorde var att ta min MP3. Jag satte mig ner och knöt skorna, då la jag självklart ifrån mig min spelare och nu sitter jag här i Kingswood utan mp3!!!! MEn hanna räddade mig. hon lånar ut sin mp3. Tack Hanna du gjorde min dag!

Om tre timmar kommer min taxi. YEEEY I can't wait!!
Vi ses i täby vänner...

I helgen blir det ÖS!!!!!

Onsdag!

Gömmare.


Jag är en riktigt bra "gömmare". Jag är så bra att inte ens JAG hittar sakerna!

För några veckor sen så hittade jag min nyckel till resväskan. Jag tänkte "AHAA... den här kommer jag behöva ha på ett säkert ställe." Tydligen så gömde jag den på ett så säkert ställe så att jag själv inte hittade den. Den så fint packade resväskan ligger helt upp och ner vänd i mitt rum för tillfället. Jag letade i alla tänkbara fack, plånböcker och strumpor! När jag hade letat på ALLA tänkbara ställen fick jag lite smått panik. Det var då jag hittade mina Husnycklar till huset i Täby. Där satt den lilla jäveln!!  Det är skönt att veta att jag är skicklig på att gömma saker säkert!



Igår bokade Annica taxi till mig. Jag bad henne göra det eftersom jag inte ville att de skulle bli fel. Hon bokade den till inatt klockan 02.15(!). Sen imorse när jag vaknade fick jag ett sms från Hanna där det stod att taxin hade kommit inatt 02.15 och väckt hennes familj!!! Ooohnoo, Förlåt Hannas familj.. Typiskt!


ps.
Min mage är  så pirrig att den har hoppat ut ur min kropp och springer runt i Farmer Johns lada. ds.


Tisdag!

Idag är det tisdag, SHIIIIT!


Jag är som en liten duracellkanin just nu! Jag är så glad över att jag åker hem imorgon! Fast jag är (nästan) lika glad att jag åker tillbaka på söndag.

Idag hade frida idrottsdag. Alla föräldrar och syskon var välkommna och sen åt vi en god picknick med barnen. Det var väldigt mysigt att sitta i solen och heja på barnen. Det är något som jag ska införa i Sverige!



DuracellSoppe!



ps.
för er som har missat;
jag byter till mitt svenska nr imorgon någon gång på eftermiddagen! ( 070 437 43 94 ) ds.

Måndag!

Idag är det måndag, bara två dagar kvar tills det är onsdag!

Eftersom att jag hade massor med energi över igår kväll gick jag en till promenad! Vem tror ni jag mötte då? Jo jag mötta samma söta gubbe på exakt samma ställe. Han kör tydligen runt i en riktigt fräsig jaguar, konstigt att jag inte såg det första gången.


I lördags var vi som sagt inne i den stora staden och åt middag med alla tjejer. Det var kul att se alla igen. Kvällen avslutades inte så sent eftersom Hanna skulle springa "race for life" dagen efter! 
(Nu tänker jag kopiera en text från Hannas blogg för jag orkar inte skriva själv)

 När vi satt och väntade på bussen så hände det en läskig sak helt plötsligt så kom det en kille med en ryggsäck springandes som en idiot och höll på att springa in i oss. En sekund senare kom polisbilen med blåljus och han sprang i panik över huvudgatan nere i centrum så polisbilen tvärstannade och backade efter honom tills de gav upp och fortsatte att köra lite längre fram så de kunde vända (det är en väldigt bred refug mellan körbanorna).  Tre sekunder efter kom det en ridande polis, en pikébuss, fyra polisbila + en massa poliser kom springandes.

Det var alltså världens ös nere i city center! Vi hade bästa sikt över allt som hände och firade detta med att äta Digestive! Tyvärr så vet vi fortfarande inte vad som hade hänt men det var sjukt mycket poliser som sprang hit och dit. höhö Grabben kanske hade glömt att ge snubbarna på pizza express någon dricks!


Han kände sig nog riktigt ball! Yeeeehaa!

Jag är kär!

Idag är det fortfarande söndag och jag är kär!

Eftersom att jag inte sovit ordentligt på några dagar så bestämde jag mig för att gå ut och lägga mig på gräsmattan och sova lite. Efter cirkus en minut insåg jag att jag inte alls ville sova, jag ville ut och gå.

Jag tog med mig mp3:n och traskade ut på de engelska vägarna. Efter en kvart möter jag en engelsk gubbe på cirkus 80 år. Han står och kollar på fåglar(?) med en kikare, hälsar och berättar hur mycket han njuter av det fina vädret. Jag håller helt med och traskar vidare.  När jag nästan gått klart promenaden ser jag en bil. Bilen kör långsamt och en hund springer bredvid. I England rastar man hundarna på det viset. Det är enkelt, smidigt och bekvämt speciellt om det regnar. När bilen kommer närmare så ser jag att det är samma gubbe som stod och kollade på fåglarna. Han stannar bilen bredvid mig, vevar ner rutan och säger "Hej igen. Här får du för att du är så duktig och för att det är så fint väder". Jag fick en "Werthers Orginal,mint". Åhåå jag blev himla glad och hade helt plötsligt så mycket energi att jag tog en omväg hem så jag fick 20 minuters extra promenad!

Jag är kär i England och alla trevliga människor här!


Normalt?

Idag är det söndag!

Idag åt jag en burk vida (vita) bönor i tomatsås till frulle, allt för att inte äta vitt bröd!


Sen i torsdags har det suttit en fluga på vårt golv. Den har suttit på exakt samma ställe i 4 dagar nu. Varje gång jag har gått förbi den så har jag hoppat som en galning för att den ska flyga iväg, jag har misslyckats varje gång. Idag gick jag fram och la mig bredvid flugan för att kolla läget. Den var död, stendöd. Är det normalt för flugor att de sätter sig på golv och bara dör?





Fredag!

Idag är det fredag.

Om en liten stund ska jag åka iväg till familjen Ralf, jag ska vara barnvakt över natten.
Det innebär att jag kommer få några pund extra den här veckan och att jag antagligen inte kommer få någon sömn inatt!
Förra gången jag barnvaktade natt så sov jag högst 4 timmar. Det gör egentligen inte så mycket för ungarna är världens sötaste!!!

Imorgon så ska jag och caroline ta oss in till Bristol där vi ska ut och äta middag med de andra Aupair tjejerna. Caroline åker nämligen hem om två veckor så det blir lite som hennes "hejdå middag". Det blir nog ingen utgång för jag är fattig som en kyrkråtta men en eller två öl på en pub kanske slinker ner!


Trosdag, Inga konstigheter!

Elsa, 4år vänder sig till mamma Annica och säger;

"mamma jag vill inte ha med mig ett äpple till skolan!"

Annica ler och svarar:

"En bapelsin då gubbjävel!!!"


Inga konstigheter!

Tisdag.

Idag är det tisdag, en ledig dag (tack).

Jag har läst cirkus 14-15 böcker när jag har varit här. Nu börjar dock Annicas hylla med svenska böcker sina. De ända svenska böcker som är kvar är såna i stil med "nu när du blir mamma" och "hur du lyckas med uppfostran av dina barn", jag känner att jag inte är redo för den typen av böcker än!

Jag har inte läst en bok på ungefär 1-2 månader! Jag saknar att läsa, jag älskar att läsa (borde dock sluta läsa chick lit böcker!). Inatt drömde jag till och med om böcker! Jag såg ett gäng och försökte verkligen få tag på dem. Men varje gång jag sträckte ut handen så försvann de!!!  :S

När jag kommer hem ska jag ladda upp med en satans massa böcker så jag har något att göra mina 25 återstående dagar här! tjoho



Dagens problem

Hanna säger:

Ooo yea

Var en skitsnygg tjej med i helgen

En sån där som man bara vill hata

Sofiee säger:

haha

Hanna säger:

Men självklart var hon über trevlig



:D


Lördag!

Idag är det lördag!

Vissa dagar vill jag bara packa ihop mina saker och åka hem till Sverige! Idag var inte en sån dag. Idag var en dag då jag önskade att jag skulle få vara kvar flera år till!

Morgonen började med att Annica väckte mig vid tio. Hon och Geggan skulle iväg och hämta bilen men tjejerna skulle vara kvar hemma ("men du behöver ju inte gå upp, de kan leka själva"). Hm... jag vart såklart klarvaken och gick upp. När Geggan och Ankan kom tillbaka frågade de om jag ville följa med till Clarks village, det är en stor Outlet. Visst varför inte tänkte jag och följde med.

Vi skumpade iväg på de engelska vägarna och kom fram. Jag valde att gå ensam. Det var rätt skönt att gå omkring och njuta av att va själv. Efter en timme möttes jag av två superglada ungar. De hade blivit lovade en lunch på Burger King (det händer ca 1 gång om året att de äter på burger king eller annan skräpmat).

Under lunchen tackade Georges mig minst tre gånger för att jag jobbat så mycket i veckan. Han sa att jag helt klart var värd en lunch på Burger king! Oh thank you! haha. Han nämnde också (ett antal gånger) vilken tur barnen hade som fick både nya skor och hamburgare på samma dag! haha. Han är rätt rolig ibland geggan! Han blir så nöjd när han gör något bra och är inte rädd för att visa hur nöjd han är.

Jag vet  inte vad som gjorde dagen så bra. Det var nog bara så att ungarna var så söta och kramiga hela dagen eller det att jag verkligen gillar Annica och Georges.  Ibland slår det mig hur häftigt de är att få följa tre små barn. De växer så otroligt fort! När jag kom var Rufus en bebis, nu är han en pojke. Eller Elsa som inte pratade någon svenska alls (hon hade fått för sig att hon inte ville det). Nu blandar hon svenska och engelska hej vilt. 

Jag känner mig som en del i familjen nu och det kommer bli konstigt att lämna allt och alla jag lärt känna här. Samtidigt så vet jag att jag inte "orkar" ett halvår till. Jag behöver helt klart en större utmaning.  Jag bara hoppas att den "nya" är bra och att hon vill stanna här ett helt år.


Nej nu får det vara nog!
Jag ska försöka komma på något kul att göra!
Tjenis.


Fredag

Idag är det fredag.

Jag är barnvakt igen men jag tänker inte klaga. Jag ska (så fort barnen sover) sätta mig och kolla på filmen 21 och äta kexchoklad! Jag ska äta ÄCKLIGT mycket kexchoklad! Verkligen vräka i mig! Det ser jag framemot! Jag ska inte alls tänka på att min bästa vän lever livet på Kuba, nej inte alls...

Jag läste på en grabbs blogg för ett tag sen. Där hade han skrivit att vägen till en tjejs hjärta går genom Ben&Jerrys!!! OH NO... grabben du har så FEL! Vägen till mitt hjärta går fasiken inte genom någon kall och snuskig glass!! KEXCHOKLAD ska det vara!




Trosdag med Matbil!

Idag är det trosdag IGEN!? Jösses vad fort veckan går!


Idag har jag en helt vanlig jobbdag. Linda (städerskan) var här på morgonen. Hon var snäll och gav mig en chokladkanin i påskas så jag tänkte att hon borde få smaka på Sverige. Så hon fick en kexchoklad av mig (jag har ju trotts allt 16st, haha Jane). Hon blev jätteglad och sa att hon hört talas om att Sverige ska ha god choklad (jasså?), tror dock inte det var kexchokladen hon hört talas om.


Sen kom "matbilen" (jag blir alltid lika glad varje gång den kommer och fyller kylen med mat). Jag förstår fortfarande inte varför "matbilen" inte gått hem i Sverige! Förutom att man kan få öl och vin från den här matbilen hade de även något som kalls för "sorry-we-were-late-voucher". Dvs. kommer de försent (även om de bara är en minut) så får man 10pund avdrag på nästa köp. Idag kom hon 5 minuter sent och vipps så fick vi 120kr vid nästa köp! KANON! 4 av 5 bananer.




Tror inte den här dagen kommer bjuda på så mycket mer att må bra över. Sitter barnvakt hela kvällen. Ska även sitta barnvakt hela kvällen imorn. Då jäklar ska jag äta kexchoklad för jag har varit jättebra med min mat den här veckan! Haha, jag har avsagt mig vittbröd (???!!!!!!!) och alla som känner mig väl vet att jag skulle kunna leva på vittbröd <3 . För att citera min mamma; jag kommer vara en helt ny människa när jag kommer hem!


Nu ska jag väcka den där söta lilla Buffen som sover på övervåningen.  

Ps.

På Elsas skola har de nu infört en ny regel. Den lyder; du får inte parkera på skolans parkering längre, För barnens säkerhet!!! Vad har man då en parkering till om man inte får parkera på den?

ds.
 


Onsdag

Idag är det onsdag, det betyder halvdag på jobbet! Jag lyckades under jobbtid med detta;


  1. Gå en timmes promenad med hund och lillponke.
  2. Mata barnet!
  3. Plocka upp det andra barnet från pree-school!  

Det var i stort sett allt jag hann med.


När Grannie och Pop kom hade jag inte mycket att göra så jag tog mig en till timmes promenad. Under promenaden lyckades jag med att;


  1. Inte springa in i kossorna.
  2. Köpa mig en drickbar yoghurt.
  3. Ringa hem till min mamma.

Mammsegullet jobba för guds skull inte ihjäl dig! Tänk på att jag vill träffa dig om två veckor!


Om ett litet tag ska jag bege mig ner till Caroline, vi ska till gymmet och göra lite nytta! Jag har dessutom varit väldigt duktig med min mat idag och druckit ungefär 3-4 L vatten. Det har i sin tur resulterat i att om jag inte har varit ute och gått så har jag suttit på toa. 4 av 5 toast!



Igår hade jag dessutom ett "hallelujah moment", jag rakade benen!!!! Ni skulle vart med! Så skönt vare! Haha



Nu måste jag tömma blåsan, hej!


Tisdag!

Idag är det Tisdag, ledig dag!

Vi har fått en till ponny. Den är vit och kan bli solbränd. Tyvärr har vi inte råd med solkräm så den får bo i stallet hela dagen!




Tack det var allt!


Måndag!

Idag är det måndag och det firar jag med att tadam tadam SOVA TIDIGT!!



?

RSS 2.0