Torsdag

Varför kommer ett inlägg jag skrev i England upp nu??

Idag har jag maximal otur! Har väntat i över två månader på en läkartid men vad händer? Jo läkaren blir sjuk. Så nu blir det till att vänta två veckor till! Suck! jag flörtade iaf in mig hos systern som ringde och frågade om Svinsprutan och eftersom att jag är i en riskgrupp får jag komma ner nu på en gång och ta en spruta. Så får jag ett tryne eller en nervsjukdom inom de närmsta dagarna vet ni varför!!

Jag ska även införskaffa mig ett gymkort. Tycker det är för lite att bara boxas två gånger i veckan. Så nu tar jag tag i mig själv och köper ett helårskort för 2500, hur bra är inte det???


Ha en otroligt bra dag!

Svar till pappa

Pappsen du kan lika gärna ge upp det där med Mr. Darcy för det kommer aldrig att hända. Jag gav upp när jag kände doften av kobajs! haha

Måndag

Soffan håller på att pillar på bloggen... Kände att min englands style var lite... opassande. Nu är jag i Sverige och nu är det time for a förändring! if you know what i'm pratar om! Nu måste jag bara komma på en slogan som bräcker "spättan som lämnade stimmet". well well

Slödag!

Idag är det söndag, löning om två dagar!


I helgen har jag skrivit högskoleprov,blivit påkörd av ett garage och varit på hattfest!

Helgen har varit bra om jag inte räknar provet och garaget!

Idag har jag städat hemma och tvättat samma tvätt för tredje gången. Snart kommer Stor bror hem och vi syskon ska äta en söndagsmiddag själva medans mamma och pappa ligger och steker på stranden i Spanien! MEN HEY jag ska inte klaga, 5grader och gråmulet är kanon det med!


Lördag!

Idag är det lördag och igår var det fredag!

Vi hade månadsklubbsmöte igår och var på ett grekiskt ställe. Det var gott och jag blev mätt.

Under måltiden satt vi och pratade om skönhetsoperationer:


"ja men hon har gjort sina läppar"
"hm... den enda skönhetsoperationen jag har gjort är en bröstförlängning!"


Bröstförlängning kanske är något man borde marknasföra lite mer? Tror det blir väldigt poppis!

Torsdag

Idag är det torsdag (15/10) = Sista dagen för anmälan till höskolan!!!!!!!!!


idag är alltså dagen D!!!! Idag ska anmälan vara inne. Jag skickade in min reda för en månad sen. Så nu är det bara att plåga sig igenom ett högskoleprov den 24 och hoppas på det bästa! Vem vet jag kanske befinner mig i Lund eller på Stockholms universitet i vår? 


Jag vill helst läsa beteendevetenskap i lund men den börjar nästa höst så undertiden får jag läsa något annat kul.Kurser jag valt:

1.       Psykologprogrammet i Lund. [väldigt många poäng]  (Jag vet att jag inte kommer in eftersom att de är 2,0 gräns. MEN jag tyckte det var coolt att söka)

2.       Socionomprogrammet i Lund. [väldigt många poäng]  (Det är ett bra alternativ till beteendevetenskap.)

3.       Sociologi på Stockholms universitet. [30p]  (kort och gott: det låter kul!)

4.       Pedagogik på Stockholms universitet [30p] (Det låter också som en kul kurs)

5.       Retorik [typ 1p höhö] (Retorik är bra.)

6.       Sen har jag anmält mig till lite andra socionom program på lite mindre roliga orter.Jösses!!!!! PLUGGA ??? JAG????


Onsdag!

Idag är det onsdag, det firar jag med ännu ett bondgårds besök.

Japp, den här veckan har jag fått leka extra lärare. Igår fick jag läsa noveller och idag fick jag åka till bondgården, igen!! Sccchyyyyssst va??!!

Jag har två saker som jag vill skriva om. Det ena är roligt men mindre bra, det andra är mindre roligt men bra!
Okej nu kör vi...

1.

Som sagt igår fick jag läsa noveller som 1:or, 2:or och 3:or hade skrivit. De hade fått en början på en berättelse och sen skulle de skriva fortsättningen. Jag fick i uppgift att rätta när de var klara. När jag hade rättat ca halva klassen kommer en liten pojke i tvåan fram till mig och ler;

(Pojke; P, Jag; J)

P "Hej, jag är klar, rätta den!"


Jag börjar läsa och den handlar om lilla Lotta som gått fel i skogen. "Visst" tänker jag och fortsätter läsa. Lotta fortsätter längre in i skogen där hon möter ett elakt troll. Trollet äter upp Lotta. Helt plötsligt hörs ett pang och trollets ollon sprängs sönder. 

J: "ööh ollon?".
P: "ja ollon!".
J: "ska det verkligen stå OLLON???!".
P: "ja, det ska stå ollon".

Lite fundersam läser jag vidare. Det blev ett hål i trollets mage och Lotta hoppar ut. Då säger trollet till Lotta:
"ööh Lotta du är ju bög". "Va" säger Lotta. "Ja du suger ju kuk" säger trollet!
Eftersom att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta att en liten pojke på 8år skriver en sån FIN berättelse slutade jag att läsa. Han fick lämna den på rättning hos sin riktiga fröken. Jag vill inte godkänna en text om Troll som kallar folk för bög och har ett bortsprängt ollon. 


2.

Sak nr två är inte alls så att man skrattar eller gråter. Utan det är mer som att en härlig känsla lägger sig i magen när någon har gjort bra ifrån sig!
Polisen har nämligen upprättat en linje för folk som är ute och går mitt i natten. Du kan ringa in till polisen och säga vart du är och vart du ska. Så följer de med dig i telefonen hela vägen! HUR SMART ÄR INTE DET??!! 

Här är länken för er som vill läsa mer:

http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Stadsdelssajter/Sodermalm/Soderandan---Det-lokala-brottsforebyggande-radet/Artiklar/Nattknappen/
 


RSS 2.0