Söndag.

Idag är det söndag (???????), jag har jobbat helg och är trött.

 

Innan jag somnar vill jag bara ha svar på en liten fråga, så håll i hatten för här kommer den;

 

 

(Förtext) Jag är verkligen inte en modebloggare (vet inte ens om man kan kalla mig bloggare med tanke på de få inlägg som faktiskt kommer upp här) så jag vet inte om jag har någon rätt att uttala mig om det här men fråga kolon: VARFÖR, verkligen VARFÖR har det blivit mode att använda en BH som tröja??

 

Visst det är ju trevligt med en bröst hållare, men den ska ju för tusan sitta innanför kläderna inte utanpå! Så jag undrar nu varför man ser tjejer (kanske även en och annan kille också för den delen) som har kjol och sen BH! Jaja en fin bustier är aldrig fel men då ska den tadam tadam SITTA UNDER EN KAVAJ!!

 

Sådär nu är frågan ställd och finns det någon där ute som kan svara på den vore jag väldigt tacksam. Kanske MR.spunkgren vet svaret? Han är ju trotts allt en hängiven ”moddebloggsläsare”.

 

Sov sött!


Som en liten kärlekshälsning på posten!

Idag är det lördag.


Jag saknar dig!


Lördag.

Idag är det lördag och en helt ny värld har öppnat sig för mig!


Jag är nu 60kvm rikare och 1,2 miljoner fattigare!


Sen har jag kommit till insikt med att jag har gått och blivit kär igen... Tusan... jag har blivit kär i en fläkt... japp jarå du hörde rätt! En fläkt! Det minna vänner är lite sjukt, då kammar man verkligen hem MÅÅÅÅÅÅÅNGA vuxenpoäng...

Pappa skrattar, mamma  och jag går runt och pekar ut allt jag ska ta med mig hemifrån. Jag har redan lyckats lägga beslag på matbordet, spegeln i hallen och några tallrikar.

Sen har jag över köpt mig en pelle-filt så att jag slipper känna mig ensam. Nallekompis följer ju också med så jag tror att det här blir bra. Kanske rent av KANON!ps. mammas tycker inte om att det står att hon fiser så hon kontrade med "vad gör hon då!!!!". Så jag måste nog lägga till att ja, jag fiser också lite. Jag skyller detta på ikeas köttbullar..... ds.

RSS 2.0