Lördag 22 November... LEDSEN!

Idag har jag bokat flyget! Nu är jag en bit påväg. MEN och det är ett stort MEN jag får bara ha med mig 20kg!!!! Jag kan verkligen inte förstå hur jag ska klara mig på bara 20kg!!! Bara trosorna väge ju 20kg.
Jag började nästan gråta och hade inte alls lust att resa längre! Jag ska ta och kolla upp på postenvad det kostar att posta över saker. Om man hade med sig övervikt på flyget så kostade det 105kr/kg och det tänker jag inte betala!!


Suck... Vilka problem!

Söndag 16 november

Hey.
Igår pratade jag med England igen. Jag skulle ha rest dit den 6 Januari men igår så hade dem visst bokat en skidresa som krockade med datumet jag skulle åka dit på, jag får helt enkelt vänta tills den 22 Januari innan jag kommer iväg. Det gör mig ingenting för då får jag ett långt jullov och lite mer tid att skeda sophia!! ;)


Igår hade vi begravning för pipen. Skruttkaninen, men han var gamal och sjuk!


PipPip


Ajuste!
Var hemma hos Camilla i veckan och satt och pillade med den här bloggen. Jag förstår mig verkligen inte på sånt här. Annat var det när man hade Lunarstorm och kunde allt om HTML och bla bla bla.. men visst blev bilderna där uppe fina?? Är speciellt nöjd med the Drottning!!! Hon och jag kommer bli ett schysst team i England! You GO girl!!!   :D

Lördag 8 november
Huset och Doggen

Lördag 8 november

Jag hoppas dem ringer idag så att jag får veta om jag får komma eller inte!!! Lite nervös är jag inför att prata med pappan i huset. Engelska över telefon ska bli spännande!

------


Sådär nu har jag pratat med "England" och nu är det klart, Jag åker i början av Januari!!!!

Tjaa

Än så länge är bloggen hemlig! Det ni, camilla och sophia det är bara Lisa Lessen som vet!! (eftersom hon också varit helt ensam i ett okänt land). Om det blir något av den här sjukt sjuka resan så kommer ni också få reda på att den här bloggen existerar!

Jag har sedan länge varit emot bloggar. jag har dock läst andras men icke velat ha en själv. Jag kände nu att jag endast skapar en blåg för att NI mina kära vänninor ska kunna följa mitt liv på den engelska landsbyggden. Så sitt back and relax and I will show you englands upperclas. ( stavningen will not be as you want it to be, sorry ).


over and out !


RSS 2.0