Onsdag!!

Någon svinsjuka har jag inte fått än...

Så jag är ledig fredag till måndag, det låter bra men känns inte alls kul!

Jag behöver tipps på vad man kan göra en helg som enstöring. Hanna åker och jobbar i wales och Caroline åker till danmark och skriver prov (lycka till) så jag ensam. Är det nu jag ska försöka njuta av att va ensam? Jag har väl aldrig gillat att va ensam?!  Så vad ska jag göra ?

Om alla mina två läsare kan skriva en liten rad så kanske jag kommer på något kul!

Hej!

ps. Jag är kär i Rufus! Han är så otroligt söt, speciellt när han är trött och vill sova! Ikväll fick jag äran att lägga plutten eftersom ingen är hemma. Annica vill gärna att man Sjunger för honom och Som alltid när man ska komma på något att sjunga om så kommer man inte på något alls så efter en liten funderare tänkte jag "AHA, Lilla Olle i skogen". Han rörde inte en min! Sen väcktes mitt minne och jag kom på "mors lilla Olle". Men eftersom jag aldrig lyssnade på den riktiga Olle låten fick han höra "mors lilla Olle i skogen gick, plockade blåbär och stålar han fick. Vad gjorde han med dem??? köpte öl, köpte öl, köpte öl"!!!! Gissa vem som log åt den låten? 
Den som sa att jag var född pedagog borde tänka om!

ds.
 


Tisdag!

Jag vill bara göra folk uppmärksamma på att två misstänka fall av svin influensan har hittats i Bristol så om jag inte skriver på några dagar vet ni varför...


Annars vill jag bara säga att jag njuter av livet! 


Söndag!

Jag har inte varit på topp idag! Mina visdomständer spökar som aldrig förr och mitt huvud är ömt så jag är grinig!

Det enda värt att nämna från idag är min promenad jag hade på eftermiddagen.
Jag är ute och går med hunden. Plötsligt dyker Farmer John upp på vägen (vägen är en liten grusväg som är 3m bred) och efter sig har han alla sina kor, dvs ca 100 st !!!! Tjena hejsan tänker jag då och undrar vad jag ska göra. Eftersom att jag inte visste om hunden gillar kor bestämde jag mig för att ställa mig vid sidan av vägen och låta kossorna gå förbi.  korna tittar  lite nyfiket men går efter ett tag vidar. MEN sen kommer TJUREN!!!!  Det är ju inte så att tjuren gör som korna utan den börjar gå emot mig och hunden! Då blev jag lite smått rädd för jag kunde bara gå bakåt och där bak är ett djupt

dräneringsdike som är några meter djupt. Nettle (hunden) blir också rädd och arg och börjar morra. Som tur var roppade Farmer John på tjuren och den gick iväg. När nästan alla kor hade gått förbi kommer Farmer John fram till mig och säger "Det hade faktiskt varit bättre om du fortsatte gå". "sorry" sa jag och gick fort iväg.

Förlåt Farmer John men jag har aldrig träffat 100 kor och en tjur när jag varit ute och gått!


Lördag !

Nej det är aldrig kul att jobba efter en helgalen utekväll! MEN jag får skylla mig sjävl! Jag och Hanna kom fram till att det är kvällar som denna man skulle ha haft pojkvän, men en cola och en FET pizza skulle också funka!

Helkul kväll igår, helkul morgon idag och inte kul kväll ikväll! KUL!

Jag har suttit och skrattat åt hur KUL jag är! Jag får till det ibland.
Jag har en förmåga att prata i sömnen eller yra när jag precis vaknar och imorse hade jag någon helkul dröm om att Hanna Försökte dra upp oss ur sängen. Det hade hon tydligen inte gjort och hon hade inte heller en unge i huset som hette TegelLotta... !!!

Ne nu ska jag inte beundra mig själv längre...


HAPPY TIME!!!!


ps. En liten avstickare: Ibland blir jag fylld av kärlek till barnen. Ikväll fick Rufus mig lite knäsvag när han kommer och ger mig världens björnkramar, Nuffe! ds.

Torsdag + Videoblogging

Jag festar till det med en bild för att nu har jag varit i England i tre (!) månader.
Bara två½ (?) månader kvar .

FAST HEY! DET ÄR MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER TILLS JAG KOMMER HEM ÖVER MIDSOMMAR!


No BabyRU :(

Nope ingen babyRu längre för idag fyller Rufus 2 år. Det firar jag med ... ingenting alls, men familjen firar det med att ge Rufus den största batteridrivna bilen de kan hitta!! (Georges var så nöjd att han var tvugen att ringa från jobbet och fråga om Rufus leker mycket med den)

Hemma hos familjen Cardale får man inte vara rädd för publik när man går på toa!

Svensk sommar!

Igår hade vi svensk sommarvärme här.

TACK TACK TACK, det behövdes. Efter att Rufus gått och lagt sig fick jag underhålla mig själv på baksidan, det gick kanon bra!

    Hoppa, något jag måste bli bättre på!!


Igår var även hovslagaren här.
jag hade förväntat mig en hårig, tjurig gubbe så gissa om jag blev förvånad när det stod en ca 25-30 årig grabb där, HALVNAKEN!!! han fick tydligen för sig att han skulle byta om där. "Hejlo! Do yooou want any hjelp?? This are,is,är yoor beet...check, HEHE" sen försvann jag fort in i huset igen!


Idag ska jag till Bristol och träffa Hannamontana! Tänkte åkte in lite tidigare för lite (som alla bloggmammor skulle säga) EGENTID!!!

Lördag - Söndag

Sådär nu har jag samlat mig lite och orkar skriva ett blogginlägg.


Igår var det alltså 3 peaks som gällde.

Eftersom fåglarna har fått för sig att sjunga jättehögt på mornarna så vakande jag vid 5, inte alls särskilt kul när man har fantastiskt många timmar cykling framför sig. Lyckligtvis så lyckades jag somna om!


Klockan slog halv nio och det var dags att gå upp. Jag, Georges och Frida började packa våra ryggsäckar, självklar fick jag den finaste ryggan (Den var rosa med en glittrig text där det stod "sweet Princess", jag var nog allt annat än sweet Princess igår).


Efter en välbehövd frulle gav vi oss iväg till Wedmore first School där samlingsplatsen för att deltagare var. Eftersom att det är England är det inte så att saker blir klara i tid först måste man hälsa på alla och prata och ta kort för den lokala tidningen men det är såna saker som gör att jag älskar britterna!


 
Not that sweet huh!


Sen så började vi cykla. Jag med mitt bra men korta minne hade såklart glömt astma medicinen hemma + att jag hade Annicas "Chickenracer", ett annat ord för en riktigt kass cykel hade det lite kämpigt i "början". Men efter ett tag kom vi fram till första kullen Brent Knoll. Här snackar vi inte någon lätt Glastonbury kulle med trappor upp till toppen utan en kulle du faktiskt måste KLÄTTRA uppför. Tjoho...


 
Vill inte du spendera en natt på "Brent knoll lodge"??

 

Sen var det bara att ge sig iväg till nästa kulle som var ännu värre att klättra uppför än Brent Knoll. MEN efter många om och men kom jag upp till toppen. Då var jag såklart tvungen att ringa hem och få bekräftat hur bra jag var!


   
Sådär trött på livet kan man vara efter några mils bikeride!

När vi kom ner så samlades alla och hade picknick. Mike (en gubbe från byn) hade tagit med sig sin bil och kokade tee och kaffe till alla som ville ha, han hade även bakat kakor! GO MIKE!


Efter en god lunch gav vi oss iväg till sista kullen, Nyland Hill. Vägen dit var härlig och varm. Eftersom Carolin övergav mig och alltid cyklade några hundra meter framför mig fick jag söka sällskap på annat håll så varje gång någon trevlig människa åkte förbi började jag prata med dem. De är det också är så kul med England, under hela cykelturen pratade man med alla som var med och hejade på de som var trötta. Det skulle aldrig hända hemma i Sverige! 1-0 till England!

Sista kullen var rent utsagt PEST att ta sig upp för MEN det gick det med. Jag kände mig så stolt när jag kom ner och insåg att jag faktiskt klarade hela 4 mil cykling och 1 mils klättring på lite mer än 4 timmar inklusive lunch. Caroline var så vänlig och lånade mig hennes cykel de sista 3 km till puben eftersom jag inte hade någon känsel i baken.
På puben hamnade jag i någon slags dvala och var SJUKT trött så när jag insåg att jag faktiskt var tvungen att cykla tillbaka hem så var jag nära på att börja gråta. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att lägga mig och sova!Georges syster med pojkvän + Caroline var bjuda på middag hemma hos oss så det blev inte en så lång tupplur men ack så skön! Det blev en riktigt trevlig middag och god mat. Däremot är jag lite seg idag eftersom Georges inte var speciellt snål med vodkan i drinkarna, haha. Ungefär vid 11 halv tolv igår så sa han "Sofiee du måste ta en shot av min hemmagjorda vodka", Hmmmm det får en annan kväll Jojje!


Jag bokstavligen talat ramlade ner i sängen igår och somnade på en gång. Tyvärr så fick jag inte alls sova ut imorse då jag vaknade halv sju av ett välbekant " peeeeeeepaaaa pigg ddadada... Peppa loves muddy puddles", Elsas favoritfilm!


När alla hade vaknat och ätit tog vi häst, hundar och gav oss iväg till stranden för en långpromenad. Sen blev det till att åka hem och schteeka på baksidan i den 25 gradiga värmen, härligt va?Det var min helg och imorn börjar skolorna igen efter två veckors lov. Det betyder att jag måste sova typ NU för att orka med morgondagen!Puss och kram


Fredag

Så idag kom ÄNTLIGEN det efterlängtade paketet och där fanns den min nya kärlek! Lite mörkare än vad jag hade förväntat mig men ack så vacker!!!!

ASOS Floral Waistcoat


Idag har jag inte gjort något värt att berätta, FÖRUTOM att fasa inför morgondagens bikeride! WHY WHY har jag fått för mig att jag ska vara med? 24 Miles cykling + 7 miles promenad uppåt! Som belöning får man gå till Puben och köpa öl! (det är de som jag ser fram emot, öl...)


 Karta!
  Jag väljer att tolka det såhär: wear sunscreen (or else stay at home)


Just nu är jag barnvakt för Annica och mr.George är på middag! Annica bad mig ta ett kort på hennes nya tröja som hon skulle skicka till tjejen hon fick den ifrån, jag tyckte bilden blev bra! Visst kan man nästan se på bilen att de är snälla? Jag kommer verkligen sakna den här familjen om jag väljer att åka hem.

 
(Georges försöker krama Annica men hon ville att hennes tröja skulle synas så hon puttar bort G)

Torsdag!

Idag har varit en bra jobbdag! Annica var hemma från jobbet så jag har inte gjort så fasligt mycket. Imorse åkte jag och storhandla, det var kul för jag var helt förvirrad och sprang omkring och frågade alla vad saker och ting var. Kul för mig inte så kul för folket jag frågade.

Sen hade Frida sin Ponyclub idag så då fick jag följa med och "passa" Rufus och Elsa vilket inte heller var särskillt ansträngande. Vi gick i stort sett bara runt och kollade på traktorerna och åt mackor!

   
  En tant som pratade med ALLA, helfestlig var hon!

Det var min jobbdag! Härlig va?


Nu till roliga och tråkiga saker:

Gårdagens fågelupplevelse:  
(som en bonus) så hade en KORP lyckats ta sig in igenom skorstenen och flög omkring i huset! HEL KUL! jag försökte stänga in den i ett rum och lyckades. Sen kom Annica och räddade den. Nu har händige Georges fixat så att inga fler fåglar ska komma in.Dagens:
Vi har fått en till kyckling! Eftersom vår höna inte är den bästa mamman så kickade hon ut den som vi fick i helgen. (Det var inte hennes ägg så hon ville inte ha den) RIP gullefjun. Men idag har hennes ägg kläckts och hon tar hand kycklingen som tur är.  GO hönsmamma GO!


Nu till de tråkiga:

Annica tog fram kalendern och sa "jag vill prata lite om datum i sommar" och så började hon snacka och efter ett tag kom hon till "ja, du åker hem i vecka 29 och kommer tillbaka?? ja för du kommer väl tillbaka!???". Kände inte att jag kunde ljuga så jag sa "ja, jag hoppas det men jag är inte helt säker. Jag trivs jättebra blablabla men jag har inte bestämt mig". Hon tog det bra och sa att de jättegärna vill ha mig kvar men att de förstår om jag inte vill stanna. Så nu har jag till den första veckan i maj på mig att bestämma om jag ska stanna eller inte!
Jag kommer verkligen sakna alla här om jag åker men samtidigt så känns det som att jag behöver en större utmaning, jag är för rastlös!

Onsdag

Eftersom att barnen är hos Grannie och Pop så har jag fått lite andra uppdrag idag;

1. Städa lekrum  (storstädning)
2. Förvandla två st kotletter till barnmat. (??????)
3. Dammsuga Billie. (Hm... det kanske är på tiden)
4. Ta med Billie ut på motorvägen och plocka upp barnen! (Tjohoo billie+motorväg=NO GOOD!!)
5. Dammsuga upp alla spindellik i mitt rum. (När flyttar spindlarna ut egentligen?)


Påtal om bilar pappa! Om vi nu ska köpa en till bil, kan du köpa en bil som jag kan köra utan att höra "krockar du så dödar jag dig!!!" haha.

Nu är det time for lunch!
TJAO!


ps. Min pappa använder inte ordet dödar (Även om det är de han menar) höhö! ds.


--------------------------------------

Sådär nu har jag städatklart,dammsugit billie och lagat mig en lunch!

Jag har dessutom kommit fram till att den enda snygga killen häromkring är vår postkille! tjoho storbritanien har 1 snygg grabb! Tyvärr är jag lite besviken på grabben idag. Han gav mig inte rätt sorts post! Jag hade förväntat mig att få mitt asos paket idag (jaja jag vet att jag sa att jag inte skulle beställa mer kläder från internet, det gick utav bara farten!!).
Däremot kom han med ett Brev från College, jag har blivit antagen till en engelska kurs MEN den är på tosdagar då jag jobbar!!! Ska försöka kolla med Annica om hon har lust att byta jobbdagar! (jag vet att hon tycker det är viktigt att jag lär mig engelska).

 Varför envisas de med att alltid skriva mitt namn fel!??
Jag skriver klart och tydligen SOFIEE men icke!


 Hittade cykeln jag ska använda på lördag! Visst får man en känsla av att jag kommer vara helt död efter 4mil?? Någon som vill göra mig sällskap i stolen?
-----------------------------

Som ni ser så har jag bytt profilbild. Tyckte den passade bra med "bonde"temat jag kör just nu!!! Framer 4-life!

Tisdag

Min kära pappa skickade en youtube länk till mig igår med en peppningssång inför racet på lördag!;


(Jag hoppas iaf att det var sången han tänkte på!!)


Igår hade jag och Caroline påskmiddag här, vi försökte få den svenska påskstämningen men det var lite svårt. Så det får bli till att fira en riktig påsk nästa år. Eftersom min familj är borta är det jag som är ansvarig för djuren, dvs hönsen och hästen, katten (hjälp jag har glömt bort katten!!!!) Caroline är ju utbildad farmer och har hästar så hon fick hjälpa till med Minto medans jag tog hönsen. När jag var påväg in till hönsen hör jag hur det piper i hönshuset och öppnar luckan. Ett utav våra ägg har kläckts och där inne låg en gul kyckling. jag börjar skrikar till caroline som ett litet barn " ååååååh caroliiiiin vi har fått en kyckling bebiis". Vi påbörjade operation lägga tillbaka kycklingen så att mamman kunde värma henne. Mamman verkade inte så pigg på den idén och försökte picka på både caroline och kycklingen. Så jag hoppas att kycklingen har överlevt natten!


 Sur hönsmamma
 Gullefjun.
Påskmiddag!


Och sist men inte minst; en bild på mig och min vän hemma i sverige ( bilden hon skickade in till top model )

Måndag

Nu har familjen åkt och jag är äntligen ensam!

Idag ska jag inte alls göra mycket, ut och gå eller något annat spännande! Caroline kommer iofs på "påsk"middag ikväll.

Påsk är kul!


Jag känner att jag kanske borde träna lite också, det är ju 3 peeks nästa helg! För er som inte vet vad 3 peeks är så är det en cykeltävling där man cyklar 25 miles ( 4 svenska mil ) + att man ska klättra upp för 3 kullar/berg som är rätt höga! När "tävlingen" är slut möts alla på puben! Härligt...

SVENSKA TJEJ IT'S THE GREJ!!!

"you have a snopp mr"

Good Friday!hm...

Trosdag

Idag är det trosdag!

Idag har jag varit en hel schysst Au pair! Jag tog med mig tre ungar ( 2,4,7år) till ett lekland! HAHA det ni! Det var lite som Nickis fast bättre. Först ett stort lekland med kanor och bollhav mm. sen fast det en gigantisk uteplats med djur och lekställen. Det var en intensiv men härlig förmiddag!

Linda, vår städerska var här idag. Jag vet att jag berättade för mamma och pappa om henne men för er som inte vet;

Linda är en kvinna som är (snällt sagt) lite speciell. Hon är skild och har 4 barn 17,18,19,20. Hon har typ 5 olika jobb och pratar VÄLDIGT mycket. Jag tycker det är rätt kul eftersom jag får öva på min engelska när hon är här. Förra veckan fick jag hjälpa henne med henns kärleksproblem och hon sa att hon inte hade haft en man på 9 år. MEN att hon träffat en gammal skolkompis som hon var lite betuttad i. Hon var lite rädd för att hon bara skulle hoppa på honom om hon såg honom igen (sen la hon till "fast sånt kanske jag inte ska berätta för dig!"). Hon har också pratat om sin dotter väldigt mycket som hade en manlig vän från Dubai. Dottern och "vännen" skulle åka och hälsa på hans familj nu i tre veckor och Linda var lite rädd att dottern inte skulle komma tillbaka!???? haha

Den här veckan kom hon med en choklad kanin till mig. Då blev jag lite glad.(Fast jag behöver verkligen inte äta mer godis!!) Sen så började hon prata igen;

"Nu har min dotter åkt iväg till Dubai och vet du!?? Hon ska flytta dit för alltid i sommar för att hon är gravid med hans barn! Hon är ju bara 17 år så jag blev lite besviken på henne. bla bla bla. "  JÖSSES! Jag som sa till henne att hon inte behövde oroa sig för att araberna skulle röva bort hennes barn, haha!! För att se det från den posetiva sidan så är han inte en grabb hon bara hittade på gatan, han är en snuskigt rik oljeman!! JACKPOTT! Sen sa hon att hon hade lyssnat på mitt råd ( vilket råd!!????) och träffat den där mannen som hon gillade. hahah men det hade gått bra!

Från och med nu kommer jag se fram emot Torsdagar och att få höra mer av Lindas liv!


JUSTE! Nettle gjorde något helkul + riktigt äckligt idag! Vi var inne i lekrummet och bakom mig så börjar någon plötsligt rapa och det var Nettle. Efter ett tag kommer något SJUKT ut ur hennes mun. Det var något som såg ut som hundbajs men var lika stort som en koskit! hahah GALET! Caroline är sånt farligt??                                                                                       HAPPY EASTER

Såklart barnen måste klä ut sig när det är skärtrosdag!

ps.  Frida har skrivit över mig på sin Who I like - lista. + att hon börjar gilla Sverige! ds.

Onsdag!

Igår var jag inne i Bristol på kvällen och åt middag med Hanna. Det var skönt att få göra något kul på en vardag också! Hanna åker hem till Sverige över påsk och jag måste säga att jag är lite sugen på en stor påskmiddag jag med!! Men påsken kommer ju nästa år igen!

Igår så var jag dessutom på strålande humör, jag tog med mig hunden ut på en låång promenad och hoppade omkring och bara njöt!
När jag var ute och gick så såg jag ett flygplan som jag tyckte såg ovanligt stort ut. När det kom närmare så var det så stort för att de bara flög ca 300m över marken! Kändes lite skumt att ett stort passagerarflygplan flyger så lågt, speciellt när flygplatsen ligger 30 min härifrån! 
 
Idag ska jag göra sjukt viktiga Au pair saker. Tex. ta Elsa till frisören och mata hönsen! visst är det ett jobbigt liv jag lever?

Idag har jag även tvättat lite. Jag gillar inte att tvätta här eftersom att ända stället att hänga tvätten på är utanför köksfönstret. Visst okej om jag tvättar kläder men när det kommer till underkläder känns det lite genant.
OH thats a lovley view, lite fil och flingor på det!!!

Uppdatering

Sådär! Nu har jag sovit och har lite mera kraft att uppdatera bloggen. I helgen så var mina päron + bror på besök, mycket uppskattat! Det känns dock som om jag körde runt de i hela England!


På torsdagen när de kom så gick vi (såklart) till Cabot cirkus och åt middag på en trevlig restaurang. Det kändes lite konstigt att vi inte setts på två månader men de var sig lika. Det blev rätt sent och vi skulle försöka ta oss tillbaka till deras B&B. Jag har dock aldrig kört ut från Bristol i mörker och lyckades såklart köra fel. Min pappa blev lite lätt stressad och försökte tvinga in mig på en gata där bara bussar får köra. Jag blev irriterad tillbaka och sa att "jag får inte köra här det kommer säkert en polis och jag har inte lust att bli stoppad en gång till." varpå min daddy säger "äsch skyll på mig om det kommer en polis". Vem tror ni inte står runt hörnet om inte polisen? Fast de brydde sig inte utan körde tack och lov förbi!


I fredags så kom Plingö's förbi poolbridge farm och kollade hur jag bodde. Sen gick vi ut på en promenad med Nettle (som genast blev kär i min hundrädda pappa). Efter det bjöds vi på fika av Annica och sen bar det av till Bath. Jag gillar Bath det är en mysig stad. När vi efter några timmar gjort Bath så bar det av till Wells (Englands minsta stad). Där kollade vi in katedralen och tankade mer energi på puben. Middagen åt vi på den lokala puben "Sexeys Arms".


I lördags tog vi oss en tur till Glastonbury som är en gammal trolleristad (den där staden med kullen jag och Caroline klättrade upp för). Vi beslöt oss för att ta en tripp upp för kullen där det blåste som tusan, men vi lyckades tillslut komma upp till toppen! Efter det var det dags för fika (i min familj är fika något som är väldigt heligt.) Därefter bar det av till Bristol och Cabot cirkus igen. Jag tycker inte Bristol som stad är så där kanon kul, om man inte vill shoppa och festa såklart. I Cabot blev det en sen lunch och lite shopping. Erik köpte mina drömskor, Converes skorna med Englandsflagga på.  Sen åkte vi tillbaka till mamma och pappa och myste. Sen var det dags för middag hemma hos Cardales. De bjöd på en traditionell engelsk curry. Det var gött. Georges fick berätta för mina päron hur himla bra det var att jag inte drack kaffe (för då sparar vi några tusen på det för kaffe är så dyrt). Middagen var trevlig och god.


På söndagen så åkte jag över till Plingö's B&B och åt frulle med dem, aaah English breakfast! Sen så rörde vi oss in till Bristol igen och åt lunch och sen släppte jag av familjen vid bussen och sa hejdå vi syns om två månader igen!


Helgen var mysig och det var skönt att ha sin riktiga familj på besök. Slippa vara sådär överdrivet trevlig hela tiden. Däremot så tog all min energi slut i söndags så de här dagarna som vart nu har varit hel flummiga!


Idag ska jag nog in till Bristol och äta middag med Hanna och kanske Caroline. Ska bli skönt att få komma bort och göra något kul på en vardag också!  


Bilduppdatering kommer nog senare, fast mamma och pappa har de flesta bilderna på sin kamera!


Ps. mamma jag har inte längre ont i njuren! ds.---------------------------------


Ibland är det bra att ha samma mejl som när man gick i 4an speciellt när man hittar gammla "kärleksmejl":

tjenis penis! du är skit just! det är inte nattis tycker jag. hon kan ju inte vara kär i Tim. han var ju ful! det är inte du. du är ok! jag är nog lite små kär i dig.(skoja bara) men du är ok. du är mycket mer ok än nattis. jag har ju bara frågat på henne ungefär 5 gånger. (eller 4). men jag har frågat på dig 1 gång och det är jag stålt över!
///////gurra g på sne´

hahaha

tjaba!!!!!!!! brukar inte du vara matilda längre (ryberg)
jag bara undrade.har du nån ny kille på g.......eller............
...............suck..... det är värkligen tråkigt och
vara hemma för jag har varit förkyld i dag (du kanske visste det.)
om du är kär i någon kan inte du säga de då? snälla snälla snälla?

TJA DÅ / FRÅN GURRA
 


Jag gillar att vi går i 5an och att Natasha skriver roliga mejl:


tja sofie! idag gick jag i skolan, som vanligt! tråigt. jag har förlåtit gurra och matilda sen igår. men jag förlåter aldrig matilda helt så att du vet! ditt ex=kristoffer var jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte ful. han såg ju nästan ut som peter. finns det ingen söt kille i din klass?! anton var ju också jätte ful, och du som var helt "crazy" i honom. den enda som var söt var måns! han var väl okej. vad heter han den där andra sexan som också var ganska okej? david eller daniel? jag kommer inte i håg! irriterande! vad roliga alla killar såg ut med dum struten på huvet. speciellt leo! jag vet inte varför men han såg så konstig ut, jämfört med honom utan dum strut! i dag frågade gurra på mig! jag sa nej såklart! efter i går kunde han väl inte tro att jag skulle säga ja! i så fall är han ganska korkad! det fö sig, alla killar är konstiga! det är därför jag ska vara singel för livet. anton kunde ´man kräkas på. bajs ful!!!! han såg ju typ ut som kristoffer fast kortare. ffffffuuuuuuulllllllll!!!!!!!!! jag blev besviken av att tim var ful. han lät faktiskt jätte gullig i telefonen! så det ¨så. varför kan han inte vara söt?! från och med nu ska jag vara kär i tim för att han har gullig röst!!!!
//natacha

tjena gullhöna,,,,.... hur e re me dej rå`? i morrn e re disco på myran..............!!!! j@g n@t@ch@ vet ej om jag ska visitera. håhåjaja va ja har tråkigt. jag fråga kalle idag om det där me cicci. han sa att han tyckte om henne fast att han inte var kär och han sa att han tyckte att det var dumt av elli att säga till cicci att han gillade henne på DET sättet, för då tror ju lixom cicci att kalle kanin är kär i henne å gud vet va de leder till!  SMÄRTA, mängder med smärta....... skoja bara. du kommer väl på matchen på söndag.... ack, ungdomar nu förtiden. ack, va slöseri me kosing. nemen ja e på lixom flum humör.  ja sitter å laddar hem låtar från napster. ganska bra låtar om ja får seja de chälv. har laddat hem femmtånn eller fjortånn låtar. jag har fått dyslexi. 100% dyslexi. puss på rumpan å stick till månen å fjärta ärtor.... puzzåkjam / natacha


Söndag

Hej!

Nu sitter mina päron + broder på ett plan och borde landa i Sverige om ca 30 minuter!

Vi har haft en kanon mysig helg och sett ungefär hela england känns det som! Så idag är jag väldigt trött och ska nog lägga mig på rummet och äta kexchokladen som jag fick.
Bilder får bli någon annan dag!

Nu har kidsen lov i två veckor så nu blir det fullt ös! TJOHO! Vi ska antagligen åka till Bristol zoo någon dag, det passar mig bra eftersom jag gillar djur så länge de är i bur! HÖHÖ


Georges var så nöjd att han var med i Sunday times idag:

http://property.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/property/investment/article6037186.ece

Han är med i sista paragrafen! haha

ONSDAG

HEJ!

Ni verkar uppskatta inlägg där jag är ful så kanske ska fortsätta med det!? Det är ju trotts allt något jag är väldigt bra på!

Idag är det onsdag och det betyder två saker:

1. Dödenspass på gymmet ikväll!
2. Att imorn kommer min päron! Åhå va skönt det ska bli att få en pause från Au pair livet!


Nu ska jag städa mitt rum så pappa ser att jag faktiskt sköter mig (oftast) när jag inte är hemma! HÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖH HÖHÖHÖHHÖHÖHÖHÖHHÖHH


Jag hade även ett (för)långt samtal med Sophia på telefonen idag! Hon verkade behöva det mer än mig haha :D Lycka till idag och skicka ett mejl när ni är klara!
 

WHY?

RSS 2.0