Oh!

Till Anonym;

Tyvärr jag har bara plats för en kvinna i mitt liv nu och det är the Queen!  men kanske kanske om du har tur så kommer en bild på dig också!


Till Camilla;

Såklart det är din tröja! måste ha med mig den så att jag inte glömmer bort dig!!



Igår jobbade jag heldag igen! Jag var på Toddlers med Rufus. Det var kallt men lite spännande. Satt där med alla hemma-mammor! Rufus ville inte släppa mig för att han trodde att jag skulle lämna honom.  Annars var det en rätt händelselös dag igår!

Idag är jag ledig och ska försöka ta med mig Caroline ut på en liten sväng med bilen. Tänke kanske att hon ville följa med till wells! så om jag inte skriver något mer här så vet ni varför; jag har inte hittat hem igen!!


--------------------------


Uppdatering:

Så jag fick med mig Caroline till Wells. Annica hade gett mig en karta och visat vilken väg vi skulle åka. Men så enkelt skulle det tydligen inte vara för att vägen var stängd! Så det blev till att ta en annan väg dit! Det gick helt okej att köra. Iaf på dem små vägarna men när vi kom fram till den lite större vägen möttes vi av:

 

JA, det är ett gäng kossor som blockerar hela vägen. Inte en helt ovanlig syn här i england! haha


Sen kom vi iaf in till "The city of Wells" och det var fint men mycket litet. Det som fanns var en kyrka och en katedral (stavning?) och lite små butiker. Det var mysigt men inte sådär jätte kul. haha

   


Sen efter en lunch och två timmar i Wells åkte vi hem till Caroline. Jag lyckades bara köra på höger sidan en gång. haha och jag märkte inte ens att jag var fel förens caroline frågade varför jag körde på högersida. Jag blev lite rädd att helt plötsligt ha trafiken mot mig haha men det gick som tur var bra!


När vi kom hem till Caroline så kollade vi på a Cinderella story ( camilla ringer det en klocka?) och sophia; jaa jag vet en typisk tjejfilm och det ska aldrig hända igen! hahah




Nu är jag bara hemma och segar. Jag har fått mitt nyra mobil nr idag också så om ni vill nå mig är det på nr; 077 941 752 27  jag verkar för tillfället ha världens sämsta täckning och det går inte att sms till Sverige men det är problem som går att lösa!



Jag hade förövrigt väldig lockigt hår igår. Vet inte vad som hända men tydligen så ville håret va allt annat än rakt!
 Sophia när jag ser den här bilden tänker jag på en viss kille som vill ta alla sina bilder i badrummet för att det är bäst ljus där! hahah


  Eftersom jag tycker det är lite olämpligt att lägga upp bilder på kidsen när ansiktet syns så får det bli lite sånna bilder sålänge :D


Shalom!

OH thats lovley!


HEY!

Idag har jag haft min korta dag. Jobbade bara till 15.00 då George's (pappan i familjen) mamma och pappa (GRannie and pop) kom. Dem är ett typiskt engelskt par. Pop mummlar fram sin engelska men på ett charmigt sätt och grannie säger att allt är lovley! Dem älskar sin beniga och stora hund. Sen blev det en engelsk gryta till middag som faktiskt var god. (första gången en gryta 'är god). Sen efter middag gick dem hem. Pop skakade hand med mig och sa " jag tycker att alla svenska har så dåligt handslag men jag gillade ditt". Så jag antar att jag är godkänd att ta hand om deras barnbarn!

Annars har jag inte gjort så mycket idag! Jag och baby-Rufus var ute på en lång promenad med Nettle och sen lekte vi på tomten!

kul dag va?  Imorn ska jag till Toddlers group med Rufus! (öppnaförskolan). Annicas vän Tam ska plocka upp mig och så åker vi dit tillsammans. DEt blir spännande! höhö

här kommer lite mer bilder eftersom hela det här inlägget blev väldigt osamman hängande!

1.2.3.4.5.6.7.8.

1. Jag och Frida myste i tv-rummet.
2. vår vår vår
3. Framsidan och min bil BILLIE
4. Frida får en toffs.
5. Me baby-Rufus och Nettle på en liten promenad!
6. Big-boy-Rufus på sin bil
7. Resten av tomten
8. Baksidan


sov gott

Tisdag

Ojojojoj Två blogg inlägg på en och samma vecka! Fantastiskt!!

so whats up for idag!

Idag har jag varit ledig! ( Mitt otroligt jobbiga [läs: slappa ] schema gör att jag bara jobbar tre dagar i veckan). Så vad har jag gjort idag? 

Jo, jag och Annica ( mamman till mina barn, höhö) åkte hem till Stella och plockade upp deras nanny. En svensk tjej som kommer från en by(?) utanför Östersund. Caroline heter hon. hon verkar väldigt trevlig! Hon jobbar dock lite mer än mig. Men det går nog att lösa. Caroline var iaf här och drack före-lunch-the med oss och åten en bit kaka! ( Annica är förutom en väldigt underbar mamma en väldigt bra bagare ).


EWfter ett tag s körde jag hem till CAroline och hon visade mig runt. Även hon bor i ett stort gammalt hus med stor gård och hästar. Så Elin om du läser det här. Caroline kan bara stanna fram till Juni så om du plötsligt får ett infall att ta körkort och inte åka till Afrika kan du alltid komma hit och jobba och få rida. Ett plus är att stallet ligger på tomten! bara så du vet! men Hey vänta... Mickan också om du helt plötsligt får för dig att lämna banunograbben hemma i ett halvår så GO AHEAD!! det är bara att komma hit. alla undrar om jag har några vänner som vill komma!!

Sen efter att jag varit med Caroline ett tag åkte jag hem igen och möttes av tre underbara barn och världens sötaste Nettle!  Sen har jag inte gjort så mycket mer idag!

hm juste!
Annica ska ringa till ett college som ligger 20 min härifrån och skriva in mig och CAroline. Sen ska vi dit på tisdag och göra ett prov och efter det så ska jag börja plugga engleska! Kul va? så jag hoppas jag får lära mig lite så att jag kan börja prata med George utan att skämmas!


Spännande va?? hu hu hu hu!!

so long!

Schalom again!

Hello dear friends!

Jag kan inte annat än att säga att jag älskar det! Det är skitigt, det är kallt ( i huset ), det är blött och luktar illa men jag älsakr det!! Människorna här är så trevliga och familjen är underbar! Idag var första dagen jag jobbbade och det gick hur bra som helst!

Första gången jag var ute och körde själv i vänster trafik men det gick bra! Igår tog George (pappan) mig på en tur ner till havet. Man kan se över till Wales (stavning?). Wedmore som är den närmaste "staden" man kan väl mer säga att det är en by är hur gullig som helst! Allt är så smått små hus, små affärer och små människor! har inte Hunnit tagit bilder på staden än!  

Idag har jag och Rufus ( den yngsta pojken, 20 månader ) varit ute på en lång promenad med Nettle. det var så mysigt! 


[ Läs med en ganska ironisk stämma ]Och för dem som inte tycker att jag har en bra kost får nog ändra uppfattning nu!  Jag har blivit jättebra på att äta. haha. Jag har fått lära mig att soppa äter man till lunch på lördagar och så äter man något som är "roast" på söndagar. Så igår åt vi en Roast chicken med bondbönor och Rotgrönsaker och ugnstektpotatis till lunch. Det var väldens "festmåltid". Så gör man tydligen. Äter en stor jättefin lunch och sen äter man något lättare till middag. 

1.2.3.4.5.


1. En liten bild på sovdelen av mitt rum. fint va?
2. Min dörr in till mitt rum. sånna dörrar är det över hela huset. På andra sidan dörren ser man en bit av TV-rummet.
3. Hela gänget är såklart mer och får mig att må bra!
4. En bit av Fridas rum.
5. En del av köket!!

Laddar upp mer bilder sen! Men visst ser det fint ut??


kram soffe!

Schalom!

Hello dear friends!

Jag vill bara saga att jag har landat i England och so far, so good! Huset ar helt fantastikst (lagger upp bilder sen) och familjen ar hus gullig som helst! Min dator funkar inte riktigt an sa jag lanar Annicas! Det ar verkligen landet har och verkligern englskt! vagarna ar sma och gatorna lika sa! Dem har en lite ponny som heter Minto och en hund som heter Nettle. De har aven 5 hons, en tupp och en katt som man aldrig ser ( dem arvde den med huset). Jag har ett eget rum som ar svinkallt med en walk in closet och en toa med dusch! Jag hoppas jag kan fa internet + dator att funka sa jag kan lagga upp bilder och prata med er alla. saknar er men har det bra!!

puss och kram

19 Januari 2009

Schalom, hej, tjena och framförallt hello!!

Idag är det måndag och på torsdag åker jag! Jag har fortfarande inte resfeber eller någon ångest! känns rätt skönt. Idag har jag hunnit med att sortera alla mina kläder i tre högar; Vill ha, kanske vill ha, stanna hemma! Det gick otrolgigt bra och jag är förvånad över hur duktig jag var på att sortera ut saker som jag verkligen behöver!!!

Jag har såklart hunnit med en sväng till hjärtat av Täby: inte Tegelbruket utan Täby centrum såklart!  Jag har köpt mig två böcker att underhålla mig med de(n)m första dagarna! Har även köpt en bok som jag ska ge till mina tre kids. En Alfons Åberg bok med fyra böcker i en! HUR BRA ÄR INTE DET???!!!

Men det bästa köpet av alla: ett regnställ! ÅH så bra, Åh så kul!!!


 
Här kommer en bild om hur glad jag är över boken och stället!!

Se även mina nya stövlar som inte bara är snygga utan är av utmärkt kvalitutta!! Det här kan ju bara inte va sant!!!



see you in the rain!
/sofiee


ps. jag kanske ska bli nya friluffs-modebloggaren!! aah vore inte det något att hänga i granen!? ds.


8 Januari 2009

COOL... Idag är det två veckor kvar tills jag drar! 

Jag känner en viss stress över att man kanske borde börja packa eller iaf kolla lite vad man vill ha med sig! ( något som jag inte alls gjort, förutom att jag har lagt fram en rakhyvel. jag har hört att det kan var bra att ha i engelska skogar).

Så idag kollade jag i klädlåda nr1, dvs underklädslådan och insåg att: SHIT min resväska kommer bli till bredden full av underkläder!! Jag hade ingen aning om att jag ens ägde 300kg trosor/strumpor/BHar!
Men det lär väl lösa sig, får väl posta ner lite underkläder! Skulle vara rätt trevligt att öppna posten vid matbordet med ungarna och "oj! nejmen hejsan en stringtrosa! kolla ungar sånt här kan man ha på sig när man kommer in i puberteten".  Åh det här kommer bli kul! ( sophia: kul = FUN på engelska ).

Idag började mina kära vänner Ville och Camilla sin resa genom Sydamerikas vilda liv! än så länge har dem bara hunnit ner till Malmö MEN de är en bra bit på väg! Jag önskar er all lycka och hoppas ni inte råkar ut för några banditer!


weh nu ska jag sova, ska upp och jobba imorn. Jag trodde att sista dagen på myran var den 19! men icke, igår ringde pernill 10.00 och jag svarade med " saknar du mig redan". Jag vet att dem tycker om mig men ringa redan första dagen.. omg hur kär får man bli... så det blir till att jobba några dagar nu!


break no legs!
Sofiee

6 januari 2009 tisdag

ÅH vad kul med en blåg!


ps. felstavning med flit! ds.



pss. tycker The queen ser extra hot ut idag! dss.

RSS 2.0