Måndag


Helgen

Sådär nu har jag vaknat till såpass mycket att jag orkar skirva ett blogginlägg!


Fredag:


Vi kom in till Bristol och åt en bit mat. Eftersom att varken jag eller Caroline hade kollat på kartan vart vårt hostell låg så fick vi börja leta.

Vi hade hört att det låg ett hostel vid hamnen så vi gick dit. Det visade sig att det inte alls var vårt hostel som låg där. Så vi gick in på ett Museum och frågade efter vägen, hon i kassan hade aldrig hört talas om Bristol Backpackers förut (och redan där borde vi ha fattat hur hög klass det var på stället!! ). Snäll som hon var slog hon upp adressen på internet och vi gick dit.


För att beskriva hur huset såg ut så använder jag ordet FALLFÄRDIGT. Tydligen så är stället mer som ett fast boende för många konstiga typer och används inte alls så mycket som ett hostel. Vi började fantisera om att vi kanske skulle få uppleva "Hostel" filmerna på riktigt.



  Hm, granne med Lap DAncing och Karaoke-me!!! hahaha

Vårt rum låg på våning 3 och precis bredvid badrummen, Kanon tyckte vi. När vi sedan gick in i själva badrummet var det inte alls så kanon eftersom väggarna var gröna av mögel. Jag som är allergisk mot det mesta verkar såklart vara allergisk mot mögel! TJOHO.  

Så vi gjorde snabbt i ordning oss för att fort komma iväg från det stället.


 
 Mögel, som tur var så var vårt sovrum rätt rent men luften var dödande!


Vi hade hört att det skulle ligga en helt okej klubb nere vid hamnen så vi gick dit. Den var stor som tusan och rätt roligt planerad. Det fanns ca 7 Barer och två stora dansgolv och alla hade olika teman från världen över. Dessutom så hade klubben någoT bra erbjudande så all dricka kostade 2,5 pund + att om man köpte en speciell sort fick man en extra på köpet. Billig dricka = mycket dricka = KALAS!

 Varför finns inte det här i sverige!??? Plattång på toa = FANTASTISKT!!

     

Efter att ha lämnat av Hanna vid nattbussen rörde vi oss trötta men glada tillbaka till vårt hotell. Vi somnade väldigt snabb efter att ha lagt oss. MEN inte skulle vi få njuta av mycket sömn den natten för det finns inte bara fördelar med att ha en toa precis bredvid. Klockan halv 5 vaknade vi första gången av att någon rasar in på toaletten och verkligen tar satts och bajsar järnet, han klämde rätt högt om jag säger så. Vi vaknade efter det en gång i timmen av att folk kom och bajsade på toan! Varför de valde just vår toa har vi inget svar på!


Halv 8 kunde vi inte sova mer utan låg bara i sängen och försökte få tiden att gå så vi kunde äta frulle.

Efter frullen gav vi oss iväg mot Cabot Cirkus för en heldags shopping ( bye bye sparade pengar ).

Många timmar senare mötte vi upp Hanna och gick tillbaka till vårt rum. Hon hade bestämt sig för att sova kvar hos oss över natten så hon slapp åka nattbussen själv. Hon älskade såklart vårt mögliga hostel. Haha

Eftersom det var dåligt väder igår så kunde vi inte göra så mycket annat än att ligga inne på rummet hela eftermiddagen vilket resulterade i att vi hade X antal timmar att döda. Jag bjöd tjejerna på underhållning med hjälp av Carolines MP3 låg jag och sjöng på olika låtar. MYCKET uppskattat av alla på vårt våningsplan som visade sin uppskattning genom att ge mig dödande blickar varje gång de gick förbi rummet.  

En annan grej man kan underhålla sig med är att sätta på Bluetoth och skicka hemliga meddelande till folk i huset!


  Utsikt

Kvällen kom och det blev dags för utgång. Vi tänkte att det skulle vara kul att gå tillbaka till stället vi var på kvällen innan. Tyvärr så förstörde jag den planen då vi blev nekade för att jag hade converes på mig. Vi letade upp en annan (mycket dyrare och inte alls lika fräsch) klubb. Vi hade ändå kul och dansade hela natten!  

  

Såhär klär man sig på krogen i england!
   

Folk var inte lika nödiga inatt så vi fick några extra timmars sömn. Vi åkte hem rätt fort efter att vi vaknat,  vi var/är trötta.

Eftermiddagen har jag spelat död på baksidan och lyckats bränna mig i ansiktet!



Helgen var kul, bortsätt ifrån att jag inte kan andas av mögliga rum!! Hoppas på att få göra om det snart igen!



SHALOM


Svar till pappa

Pappsen du kan lika gärna ge upp det där med Mr. Darcy för det kommer aldrig att hända. Jag gav upp när jag kände doften av kobajs! haha

Fredag

ÄNTLIGEN HELG!

Familjen var borta nu på morgonen så jag fick njuta av en ensam frulle! ÅH älskar att äta ensam!

Lite senare idag bär det av till Bristol!! Jag hoppas verkligen det blir roligt, det behövs efter den här sega veckan!


Idag vill jag även säga att jag saknar min familj, mina vänner¨och att jag är lite små kär i John Mayer!







Torsdag

Idag har jag varit super aktiv och skött mitt jobb fantastiskt bra.
Så nu när Ruffe sover kan jag sitta vid datorn utan dåligt samvete.

Imorn bär det av till Bristol över helgen och det ser jag fram emot. Den här veckan har varit seg, kansek är det för att vi hade sånt fint vårväder förra veckan! På tal om veckor så är det bara en vecka kvar tills familjen kommer hit!!! ÅHÅHÅ då kommer jag få hemlängtan!


Nu ska jag fortsätta baka!
puss och hej

------------

Nu är jag klar med bakning och är mätt som en anka! Jag väger upp gårdagens brist på mat genom att trycka i mig så mycket jag kan idag!  Nu ska Ruffetuffe få vakna !

bye

ps. Ut ur Rufus näsa rinner det idag 500L tjockt grönt snor! Någon som är sugen på att smaka lite?ds.

Tråkmåndag!

Som ett straff för att vi har haft underbart väder i en veckas tid så var det verkligen megatrist väder idag!
Det var 10 grader varmt men det blåste orkan och på eftermiddagen kom det regn!

Så idag har det varit en sån där "hej-varför-gör-jag-det-här-frivilligt-dag" . Faktiskt, varför åker man och bor hos en helt främande familj och får 4000kr i månaden för ett heltidsjobb?!
haha, jag gillare!

som en bonus för det trista vädret hände idag en rolig sak:

Jag och Elsa stod och tittade ut genom fönstret och helt plötsligt ser jag en KO på vår gräsmatta! Hur hade den kommit dit? Så jag försökte få några kloka råd om hur man fåt bort kossor från tomten men ingen verkade ha koll på det så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer och gå ut och prata med kossan.
När jag kom ut så var det faktiskt så att Kon fortfarande var på Farmer Johns del så jag slapp jaga den!

Just nu har jag lite trist och väger upp det med att kolla på bilder! Mina vänner är faktiskt ganska roliga!


  




KUL KVÄLL VÀ?

Söndag

Idag skulle jag och Caroline träffat det där Au pair paret som bor några hus bort. Men Caroline och hennes familj skulle på Horse racing och det lät mycket mer lockande!  Så jag Ringde upp paret och sa att jag fått förhinder :D OOPS!

Sen bar det av till Stone Easton för att titta på ett gäng hästar.
Carolines familj är väldigt (Enligt mig) speciella och ibland undrar jag varför mamman och pappan är gifta! Så det är jäkligt svårt att veta hur man ska bete sig. Vi klarade oss igenom dagen och hade trotts den speciella familjen en väldigt mysig dag!

Vi har även fått se hur en Engelsk picknick går till. Det är inte så att man tar med sig en macka per skalle utan här festar vi till det med mat,chirre,öl,champagne,choklad och om man är sugen ¨på en hejdundrande picknick tar man med sig en grill och ett tält.

  
 Maten i England! Bröd med rå korv i = sausage rolls :D


 

  Jag tyckte att "hoppa över hinder biten" var rätt obehaglig. Han på första bilden håller på att flyga av hästen!!

För att avsluta dagen på ett bra sätt så  följde Caroline med mig hem och vi tog en promenad runt "the block". Nu är jag trött och har just ätit en god middag! Jag tror det blir the säng snart!


Lördag

Tjoho idag har jag haft fullt upp!

I morse så åkte vi till gymmet igen. Jag bor på det där jävla gymmet. Så jag hoppas det börjar synas snart annars ger jag upp den grejjen med nyttig mat och träning! LÄNGE LEVE SKRÄPMATEN!!!

Efter passet åkte vi till underbara Tesco och köpte lite picknick. Vi fick för oss igår att om det var fint väder idag så skulle vi försöka ta oss upp för kullen till Glastonbury tor. Det ska tydligen vara ett heligt torn.

Glastonbury var över all förväntan. Sjukt gullig liten stad. Eftersom att Glastonbury var en "magi"stad förut så finns det massor med flumm butiker och folk är väldigt hippie aktiga! Men jag gillare.

Sen så skulle vi försöka hitta det där tornet  så vi gick , vandrade , klättrade och gick lite till. Efter ett tag hittade vi 
" the Public footpath som skulle leda oss upp på den stora megakullen där tornet står..." som Caroline så fint skrev!
Jajävlar vilken kulle det var! Jag insåg snabbt att mina drömmar om att åka till Keneya och klättra i berg nog bara kommer få bli drömmar!
  Tjoho!


 I love you UK!

Vi hann knappt upp till toppen förens en grabb som antagligen var hög som en anka kom fram och började snacka om att han bodde i tornet och hur trevligt det var att se ett par svenskar. Sen kom hans vänner och började snacka om att vi borde röka på och hur bra det skulle vara om vi kom och bodde med dem!
HM...

Vi hade en hel flummig tid uppe på kullen med våra pårökta hippie vänner.
Så efter två timmar blev vi äntligen lämnade ifred och åkte hem.

 Jag har bränt mig i fejjan och ser just nu ut som en prickig korv!

Lite senare på eftermiddag var det helt plötsligt någon som knackade på dörren och där stod det ett Au pair par från Polen som hade hört att jag bodde här. De frågade om jag ville komma med och shoppa imorn så jag sa KÖR I VIND!!!
Så imorgon blir det shopping med nya vänner! HÖHÖ


BYE

Torsdag

Åh vad det är härligt med vår.
Jag har suttit ute i stort sett hela dagen och STEKT!

Igår var det bara jag och Annica hemma så vi åt ost fondue, det var kanon! Jag och smält ost är bästa vänner. Efter det blev det bara en slapp tvkväll. Jag var helt slut efter dagens träning. När det blev tid för att krypa ner i sängen fick jag en smärre chock, mitt rum hade förvandlats till ett SPINDELBO! Hittade 4 st feta och ofantligt äckliga spindlar! Jag var nära att ge upp allt och åka hem till Täby. JAG HATAR SPINDLAR! Jag fick bara tag på tre för den fjärde satt under handfatet så det gick inte att banka sönder den. Däremot fick den känna hur det känns att lukta Dolce gabbana light blue. Jag fick lite panik och ville ha något som kunde vara obehagligt för spindlar och det värsta jag hittade var parfym!
Så inatt hade jag en dålig natt. Drömde om spindlar som kom krypandes under täcket.

Tur att dagen idag blev bra.
Det var 4 st som kom fram och pratade om att jag åkt fast igår. (Det roliga med att bo i en liten stad, alla vet ALLT!) De tyckte att det var orättvist att jag åkt fast. En av mammorna kom fram och sa " Ja, jag brukar ligga bakom dig och du kör alltid SÅ sakta!!!" haha men tydligen är så sakta för snabbt!

Sen har jag som sagt bara varit ute i solen. Gick min timmes promenad med hund och bebbe och efter det satte vi oss ute och solade, eller jag solade, Rufus lekte med sin traktor.

Kort sagt en helt okej dag!


 Visst är han "to die for"! USCH!  


  Jag fick en fröööken eller två !
Sista bilden symboliserar min avsmak för spindlar eller så kom det en puff koskits-luft från farmer John!


  Jag fick tid att inviga mina nya skor medans Nettle underhöll Ruffe

  Man får skynda sig att gosa med Ruffe mellan bajsfloderna!


BYE!

Jag har nu blivit ETT med den engelska bilkulturen!

Jag har bara otur !
Idag när jag skulle köra barn till skolan så blir jag såklart stoppad av polisen!
Tjoho tänkte jag och förstod inte riktigt vad jag hade gjort för fel.
Det visade sig att de hade fartkontroller utanför skolan och att jag hade kört för fort!!!! haha jag som alltid blir omkörd åker fast för fortkörning! Det kändes lite ironiskt!

Jag fick lämna tre förvånade ungar och hoppa in i polisbilen där han ville prata!  Kändes rätt kul att sitta och vinka till barnen därifrån!
Han började iaf prata om att jag hade kört 5 miles för fort vilket är runt 9km eller något. Så började han prata om att det blev en böter och en prick på körkortet eller att jag skulle få åka till rätten!
Då blev jag rädd och tänkte "Nu ryker körkortet bye bye england".
Han frågade vart jag bodde, vad jag gjorde här och om han kunde få se körkoret! . "öh jag är Au pair, jag bor hos en familj och nej jag har inte körkortet med mig! " FAN FAN FAN " jag hade så brottom så jag hann inte ta med det" (sanningen är att jag aldrig har körkortet med mig).
Okej. tydligen så brydde han sig inte alls om att jag hade glömt körkortet de han ville veta var om det var ett UK kort. MEn det är det inte.
Han sa att han var tvugen att kolla en sak med sina kollegor och försvann en stund.
Sen kom han tillbaka och sa:
- Ja eftersom att du ha ett svensk körkort kan jag inte ge dig böter! Det ända jag kan göra är att ta med dig till rätten! MEN eftersom att du bara körde 5 miles för fort så är det din turdag idag! Jagh släpper dig!

Där dog jag!

haha det måste ha varit min otroligt charmiga svenska brytning som gjorde att jag slapp, fast mer troligt är väl att han bara var lat!  Tack iaf polisen jag ska alltid vara snäll emot dig!

Gissa vem som har kört JÄTTE lagligt hela dagen?

EFter att jag droppat av Frida så skulle jag åka med Elsa till Pree school. Då började hon fråga varför jag hade fått prata med polisen och om vi var tvugna att prata med honom vid hennes skolan också. Då berättade jag för henne att man bara behöver prata med polisen en gång om dagen och då vart hon nöjd. Hon pustade dock ut vid pree school och sa "skönt vi slapp träffa polisen här!"


Resten av dagen har varit rätt lugn. Låg ute och sola på baksidan och verkligen njöt! idag hade vi runt 18 grader.

Nu på kvällen tog jag en snabb sväng på gymmet  eftersom jag tyckte det var onödigt att träna inne när detr var så fint väder så åkte jag hem rätt snabbt. När jag kom hem så tog jag en spring tur med uppkavlade brallor och linne. Jag kom på mig själv med att tänka GUD VAD JAG ÄLSKAR LANDET LIVET!! Det finns nog inte mycket som slår en sväng på landet ibland! Jag har aldrig kännt mig så avkopplad som jag gör här! Allt bara flyter på och det är inga problem (så länge man kör lagligt på vägarna!)

   Härligt va?


  jag parkerade Rufus framför Kossorna och ställde mig brevid för att berätta  om hur mycket jag gillar kor!  :D


SEEE YAA!


Tisdag!

Idag är det (nästan) sommar här. Det är iaf vår. haha i bilen stod det att det var 17,5 grader i annicas bil stod det 19. Jag håller med Annicas!

Jag var ute på en långpromenad med Ruffe och nettle. Efter det satte jag mig i solen och NJÖT! Det behövs lite sol här så man kan vara ute och slippa sitta inne och frysa!

Efter det så plockade jag upp CAroline och körde henne till Bristol Airport. Hon ska till Liverpool för att försöka komma in på Veterinärskolan där! jag håller tummarna!

I brist på annat att skriva så får jag väl dela med mig av en liten händelse som hände tidigare idag.

Jag satt och prata med Rufus, plötsligt fes jag högt. Rufus kollade på mig och undrade vad som hände.
Då sa jag  "haha! vad säger du om det då?!"
han svarade "Tack".
 haha om alla kunde svara tack varje gång man fes skulle det bli fest varje dag!

Hm.

Juste snart har Kenny starfighter premiär hemma! synd att den inte visas här! :S




Jag är så snäll och delar med mig av min vår!

  

Förre veckan var jag på hugget med att döda spindlar i rummet igen! TRE st dödade jag. En jävel hade dessutom tagit sig in i mitt "sovrum". NU är det verkligen KRIG!!!!


Den här resan är tydligen till för att bota alla mina rädslor och andra åkommor som jag har!!

Lördag - Måndag

Sådär nu har jag fått lite tid över för datorn.

Ska försöka sammanfatta lördagen och söndagen lite kort.

Vi var framme i Bristol vid 2. Då började våran inte helt otippade shoppingrunda. Hittade ett par hel schyssta sommarskor. Sen lyckades jag lösa mitt telefon problem så nu kan jag ringa/ få samtal från Sverige ! Kanon. Jag verkar dock ha fått ett nytt nr? Jag har ingen aning om vad det nya nr är men ska försöka ta reda på det.



Vid ca halv fem mötte vi Hanna och åt middag och shoppade lite till. Sen lyckades vi ta oss tillbaka till bilen och gav oss iväg mot Hannas hus i Kingswood.
Kingswood är en helspännande förort till Bristol och som Caroline sa så ser allt ut som i Slovakien!

Hanna bodde i ett typiskt engelsk hus. (Väldigt smalt och högt). så när man skulle upp för trappan fick man klättra :D
Vi hade det heltrevligt i Hannas inte allt för stora rum.

 Vi höll fast vid Red nose day - temat " doing something funny for money" och köpte lite med oss lite Bacardi till Hanna!

  

Vid halv tio tiden så begav vi oss in mot city center igen.
Där mötte vi upp en annan svensk tjej som hette Mathilda och hennes engelska kille som jag inte kommer ihåg namnet på. Sen kom även de franska och tyska tjejerna. Vi gav oss iväg mot bar nr 1. Det kändes himla trevligt att bara behöva betala ca 4 pund för en stor drink.

   Jag gillar att sugröret petar mig i näsan!


Efter ett tag så gick vi till en klubb som heter Mr Wolf! Tyvärr så hade några utav oss fått i sig lite för mycket och blev nekade så fick vi gå vidare. Det var lite synd eftersom de spelade trevlig musik.
Vi begav oss istället till en utav Bristols äldsta pubar där de spelade rock musik. Den var faktiskt mysig. Jag och Hanna försöka få lite UK-känsla och beställde var sin pint med öl. Tycker fortfarande att de är KANON att få ett STOR stark för 2 Pundisar!

Där efter gick vi till nästa ställe som låg på Park Street och det blev dans för hela slanten! Riktigt härligt var det. Där stannade vi till klockan halv fyra då vi skildes från de andra. vi tyckte att det var time för lite mat. På matstället började vi prata svenska igen och lyckades stöta på en man som sa att han hade bott i Sverige i två år. Det han kommer ihåg och sa var det bästa med Sverige var att vi har kebabpizza !!!
Därefter blev det buss tillbaka till Kingswood och sovdags. Jag och Caroline fick dela på en liten luftmadrass men det gjorde inte så mycket kl 5 på morgonen efter en helnatts dansande!

Vi vaknade och gick och köpte oss lite födelsedagsmunkar till Caroline som fyllde 20 och åkte in till Bristol. Där satte vi oss på en solig plats och njöt av våren. Det var 16 grader varmt igår och sol.  Vi stannade kvar i Bristol tills klockan var fem då det var dags för oss att åka hem!



Det var riktigt skönt att komma tillbaka och få sova ut i min egna säng!

Jag hade helt klart den bästa utekvällen på länge och skrattade större delen av kvällen. Det  är ett under att min röst inte är borta!


Idag har jag varit på babysim med Ruffe. Sen gick vi ut med nettle och de måste nästan vara varmare idag än vad det var igår. Jag gick bara i linne och frös inte ! hur skönt är inte det!!! Klarblå himmel och vindstilla! Hoppas det håller i sig tills delar av familjen kommer! bara två½ veckor kvar nu!




Desiree fick för sig att hon ville lära sig något kul på svenska! Så varför inte lära henne säga att hon gillar flodhästar?

Fredag

Idag är det fredag = ledig!

Så vad har jag gjort idag?
Hm ingeting alls!!! Jag började dagen med att inte ställa klockan. Jag sov riktigt länge idag dvs till 09.00!
Sen så åt jag en riktigt skön frulle, ingen var hemma så jag njöt att få äta ensam utan att ha tre ungar som skriker eller snorar i flingorna!

Sen har jag bara suttit! KUL FREDAG!

Nu håller vi på att göra glass. Eftersom det är Red nose day (välgörenhets dag) idag så firar vi det med en hejdundrande familje kväll. Det kommer att bjudas på (God?)mat och houmous som det så fint heter på engelska och dadadadad COCA COLA!! Riktigt festligt ska det vara. Tyvärr tänker jag avbruta festandet vid ca 20.00 för att åka till gymmet! 


Imorgon bär det av till Bristol där vi hade tänkt att möta upp våra nya svenska,franska och tyska vänner för ett litet partaj. 
Betyg:
FEM AV FEM FARMERS!

WOHO idag fick vi även tag på U2 biljetter till sommarens konsert på Ullevi. tjoho så jagär en glad tjej! Nu ska jag försöka göra något vettigt!

TJARÅ

(onsdag) Torsdag

Igår onsdag var jag den mest omotiverade Au pairen man kan tänka sig! Kändes nästan som om jag var tillbaka på myrängen...
Jag orkade ingenting och var bara trist och arg. På eftermiddagen ringde jag hem till mamma och satt och klaga på hur trist jag hade det. ( man behöver klaga till mamma ibland, haha).
På kvällen var jag och Caroline på onsdagens mördarpass på gymmet. Gaah, det blir bara jobbigare för varje gång! Jag la mig nästan direkt när jag kom hem.

= dag två med hemlängtan!


Idag känns livet mycket bättre och jag har varit på Toddlers med Rufus. Idag var han extra gullig och vi myste en lång stund innan det var dags för honom att sova. Jag har just ställt in min Kladdkaka i ugnen. (Mutar barnen med kakor så de ska tycka om mig...)

Fick ett trevligt mejl från Hanna idag också, så på lördag blir det party i Bristol. ÄNTLIGEN!!! Ska bli så skönt att få andas avgaser och klubba med dålig engelsk musik! KANON!

Sen är det bara två helger kvar tills jag och Caroline ska "backpacka" hela helgen i Bristol och helgen efter det kommer mamma,pappa och Erik hit. Så jag kommer inte ha tid att längta hem på ett tag!

Sen hoppas jag att mina trevliga vänner där hemma i Sverige bokar sin resa till london snart!!! HALLÅ Soffe needs you!!!


 Hårstatus = Det var fint när jag precis färgat det. Sen igår när jag tog en dusch så försvann nästan all brun färg så just nu är jag varken blond eller brun jag är RÖD!  så går det när man försöker sig på något nytt. 

  Så där såg det ut...


Spelas den här låten på radio hemma? Här spelas den 100 gånger om dagen! haha värdelös engelsk musik!



TJAO!

Tisdag

Okej!

Jag funderar på att skaffa en tattoo när jag är här. Vad sägs om denna?



Huh! Den sitter nog fint på mina BIFFarmar.




Georges kom hem, hans reaktion;

G: Oh your hair has change colour!

S: Yes sir, I was bored! 

G: Readheads have more fun right?


Söndag - Måndag

Söndagen började med strålande solsken och tio grader varmt.
ÅH vilken härlig dag för att gå en promenad på stranden tänkte jag och Annica. Så när vi en timme senare hade packat ihop hund, barn och oss själva var solen redan borta. 
MEN vi tänkte inte låta den icke existerande solen stoppa oss från att ha en härlig söndagspromenad. Vi började röra oss mot havet och när vi 15 minuter senare var framme hade de vita molnen blivit svarta MEN inte heller den här gången tänkte vi låta det stoppa oss.
När vi väl kom ner till stranden var det som att all jordens vind drog in över oss. Det var nästan orkan! haha men vi gick iaf en liten kort promenad och vände sedan tillbaka, kanske lite väl urblåsta.  När vi satt oss i bilen öppnades himlavalvet och ner föll det sjuka mängder vatten. TJOHO VI HANN IAF IN I BILEN!

På en timme gick det från att ha varit blå himmel och tio grader till regn/orkan och 3 grader! TJOHO

    

På söndags eftermiddagen fick jag även för mig att jag skulle baka bullar för att muntra upp den halvsjuka familjen. Det blev en härligt blandning mellan kanel,vanilj och mandelmass(e?)bullar. Detta var mycket uppskattat!



Idag måndag var det back to work! Georges som hade klarat sig från att vara sjuk i helgen blev såklart sjuk idag. Han låg hemma med streptokocker(?). Elsa var också hemma så vi hade fullt ös idag med. Eftersom att Georges var hemma lämnade jag Elsa med honom och tog med mig Rufus ,Nettle och min mp3 ut på en promenad. Solen sken och det var runt 10 grader idag också. Orkanvindarna hade dock inte gett med sig och jag hade motvind 50 utav 60 minuter. Så efter en 8km promenad med vagn och bebis i motvind kände jag mig rätt trött.
Resten av dagen har flytit på i ett lugnt tempo.

Nu på kvällen var jag och Caroline på gymmet. Kändes bra att vara back on track igen efter en helgs vila. Caroline var nog inte lika glad att jag var tillbaka eftersom att hon fick veta vad som händer när sofiee har ätit för mycket vitabönor i tomat sås :D  Hon överlevde tack och lov!


See yaa don't wanna beee yaa!

Torsdag

...så är jobbveckan nästan över.

Idag har det varit fullt ös medvetslös hos oss (ordagrant). Eftersom att jag har åkt på någon slagts förkylning/bara ont i näsan/seg i kroppen så var det ju väldigt passande att både Rufus och Elsa var hemma hela dagen idag.
Elsa har 38,5 graders feber och en astma som inte är att leka med, Rufus han ser ut som ett slajm-moster med allt snor som rinner från hans lilla babynos!
Så medans Rufus har stått för dagens ös, har Elsa och jag delat på dagens medvetslös!

Nu ligger alla kidsen och sover. Elsa har vaknat 340gånger och nu fick hon sova på soffan brevid mig så jag kan ha koll på ungen. Själv så har jag just avslutat en burk Ben&Jerrys vilket var dagens höjdpunkt och ska snart kolla på PH BBF = Paris Hilton - British best friend ! HAHA hon är så underhållande och programet är värre än värst. Ett mer meningslöst program får man nog leta efter. Jag är dock ensam hemma så det är ingen som ser att jag sjunker så lågt!

För ca en halv timme sen fick vi mat hemkört till dörren och han som körde hit den kom från Irland. Jag hörde inte ett ord av vad han sa men han skojjade och hade kul med mig ändå. Jag log och nickade lite, han verkade nöjd. Det ända jag lyckades förstå var att när han tog in alla mjölkdunkar (7 X 2L ) så skrattade han och sa något i stil med "Ja man skulle nästan kunna tro att ni behöver en mjölkko på gården om ni dricker så här mycket mjölk" och så avslutade han medningen med ett obligatoriskt, love.

Nu ska jag försöka förflytta Elspels in till Sittingroom och njuta av min "ensamma" kväll!


Sov gott!

Tisdag

Jobbstatus; Ledig!

Ah tisdagar är sköna eftersom att jag är ledig! Så dagen började med ett kort träningspass på gymmet och sen åkte vi hem till Caroline.
Caroline har två hästar som måste motioneras så jag fick hjälpa till. Jag är fortfarade lite rädd för hästar och har inte ridit sedan jag höll på att bli avkastad (en väldigt hemsk upplevelse ;)  och eftersom jag nästan bara har ridit i ett ridhus så var jag lite nervös men det gick faktiskt bra. jag lyckades till och med ta mig upp på hästen! tjoho så jag kanske har blivit lite smidigare sedan jag började träna!

Vi red bara i ca 30-40 minuter. Det blåste och började regna så det var inte så kul väder.  Hoppas att det kommer en solig ledig dag så vi kan göra om det!?

 Carolines hus. (Är det ett sånt där solrum du vill ha pappsen?)

  
 Vem försöker jag lura? jag kan inte kratsa hovar!

    Jag tog självklart på mig den snyggaste hjälmen jag kunde hitta!


RSS 2.0