Fredag

Idag är det fredag och valborg.

Jag saknar dig !!!!

Måndag.

Idag är det måndag och jag är sjuk.

Dagen tipps.

 

Visst är det kul att flytta hemifrån? Lämna boet och stå på egna ben. Det är något jag längtat efter väldigt länge, eller iaf sen jag kom hem från England. Idag får jag nycklarna vilket känns kanon. Nu vet man att det är dags att ta tag i själva flytten. Lådor ska packas, köket ska rivas och sist men inte minns saker ska KÖPAS.  Det kostar en del att köpa alla dessa prylar som ska finnas i ett hem. Jag har tyvärr inte lika mycket pengar som jag skulle vilja ha, så jag måste börja tänka efter när jag köper något.

 

Så ja, nu har jag tänkt. Jag har snokat reda på en plan som jag har hört ska fungera bra. Det går ut på att du på ett så smidigt sätt kallar till familjemöte med mamma och pappa. Du ska bjuda på något gott tex. En öl, lite chirre och en liten ölkorv om det faller mamma och pappa i smaken. Allt för att göra familjen glad!

Sen pratar man lite om hur veckan har varit och ser till så att alla mår bra. Sen efter ett tag när familjen är på bra humör lägger du in stöten.

 

Du säger:

”åååh vad kul det ska bli att flytta!”

 

Mamma och pappa säger:

”ja! Det ska bli så kul att du flyttar!”

 

Du säger:

”ja, fast oj oj oj vad mycket saker det är jag ska köpa som man inte tänker på, som typ… dammsugare.”

 

Mamma och pappa säger:

”Ja, men du får ta det lite lugn med att köpa saker. Kolla tex. På blocket, där kan du säkert hitta en bra dammsugare.”

 

Du säger:

”Ja, jag vill typ ha en som är lik den vi har nu. Hur gammal är den?”

 

Mamma säger:

”ja den är ju några år, det är nog dags för oss att köpa en ny… men vill du verkligen ha en sån? Den låter så mycket. ”

 

Du säger:

”esh, ljuder har ingen betydelse. Så länge den suger upp smutsen är jag nöjd. Fast tänkt på dina öron mamma, dem kan ta skada av det höga ljudet som kommer från dammsugaren. Det vore nog bäst om ni köpte en ny! Så kan jag ta den vi har, det är bättre än att vi slänger den gamla. Det här är något vi båda tjänar på.”

 

Mamma säger:

”Ja eller hur pappan!!! Det måste vi göra, en ny dammsugare måste vi ha. Vi behöver VERKLIGEN en ny. ”

 

De senaste fem minuterna har din pappa antagligen inte sagt ett ord, det enda som kommer ur hans mun är en djup suck.

 

Se hur lätt det är att kamma hem en gratis dammsugare + göra din mamma glad över att få shoppa det senaste på marknaden.

Detta är SÅKLART inget som jag kommer prova hemma då min pappa läser min blogg ;) Men jag har HÖRT att det funkar.(Puss pappa och mamma för att ni är så snälla!)


Lördag

Idag är det lördag, glad påsk!!!

Igår var jag ute och gick med en vän som jag inte träffat på länge. Vi tog igen förlorad tid och förhörde varandra om vad vi haft för oss de senaste månaderna. När det var min tur att prata blev det bara prat om partykvällar. Först då slog tanken mig att det hart blivit lite väl många utekvällar i år och i höstas. Det kanske är dags att bli vuxen på riktigt snart?!

Eller?????


Ha en bra kväll, nu ska jag dricka öl!

RSS 2.0