Söndag mr!!!!

Idag är det söndag, innan söndag kommer fredag och lördag!

 
Fredag:

Vi gick till vampyrbaren och drack riktigt goda drinkar.
Jag gick hem till min säng och sov väldigt skönt!

 

Lördag:

Vaknade upp med sprängande huvudvärk!
Gick på julklapps jakt
Hittade inte en ända julklapp men många fina saker till mig själv.
Träffade Frida och Fridas Darling.
Spelade WII
Åkte hem till pammis.
Drack en drink
Åkte in till stan.
Hamnade vid Debaser Slussen.
Jag, Elin och Frida träffade ett gäng slaktare
Jag drog ett tråkigt skämt: ”aha så du är slaktare?! Slaktar du mycket lammkött eller?”
Åkte hem med ett sent tåg.
La mig efter cirkus tre stora glas vatten.

 

Söndag:

Vaknade .
Åt.
Åkte in och träffade min Englandsfamilj
Mös med mina kids
Hamnade själv (?haha) hos pappas jobbarkompis.
Drack en kopp the.
Åkte hem och var nöjd med helgen.

Jag är nöjd med helgen. Det var underbart att träffa mina barn igen. De hade till och med sig mina favoritkakor från England.Sen har jag även upptäckt att jag blivit en riktig mainstream tjej. Jag har :


Färgat håret brunt.
Köpt mig ett par sammets leggings
Jag har klippt page!!!??
(det råder delade meningar om denna frippa är något som passar min skalle)
 Spännande färg va?
Spännande hår va?


Tisdag!

Idag är det tisdag!

När jag vaknade i morse var mig första tanke "hmmm undra om det är lördag eller fredag idag?!". Det var inte alls kul när jag kom på att det bara var Tisdag!!

Fast sen fick jag upp humöret igen när jag kollade igenom min mail och såg att jag fått mail från Annica. Annica = en del utav min Englands familj. Vi kanske ska ses i helgen. Myspys!

Sen åkte jag till jobbet och drack the. När jag står och hänger vid diskmaskinen kommer en lärare fram till mig och helt plötsligt säger hon

"Vilka fina tuttar du har idag!!"
jag såg ungefär ut såhär
??????????????????????????????????????????????????????...
"okej eeeh... tack?" fick jag fram.
"jahahaa det var en komplimang." säger hon då, sen fortsätter hon:
"ja det hade ju varit en annan sak om jag sa att de var fula eller hur? jag säger alltid vad jag tycker!"
"Okej. ja då hade jag nog inte tyckt det var okej." sa jag och gick chockat därifrån!

Varför händer det alltid konstiga saker på mitt jobb?


Lördag

Idag är det lördag!

Jag har haft den slappaste dagen på väldigt länge. Lyssnat på bra musik och legat i sängen, det är grejer det! Sen har jag diskuterat med mig själv och kommit fram till att jag vill ha en Banksy målning i mitt rum. Har hittat en sida på internet som säljer canvas med Banksy motiv. LOVE LOVE LOVE!!


Den där bilden vill jag ha! Man kanske borde önska sig en sån i julklapp (HINT,HINT). För tyvärr var tavlorna inte gratis!

Hemsidan där man kan beställa tavlorna är www.wall44.com 

BYE!

 


Tisdag

Ett till "jag ÄLSKAR" inlägg;

Jag ÄLSKAR shopping men inte vilken shopping som helst utan BOKSHOPPING!!! åhåhåhåååå Det pirrar i hela mig när jag får vara inne på Bokus.se. Idag klickade jag hemma 3st nya böcker för bara 172kr. WOHO!!  Släng er i väggen tjejer med era "dagens-outfit" eller "shit-vad-jag-är-bra-på-att-fota" bilder. NU ska här visas/läsas böcker.


("GIIIIRLS... titta vad Soppe har shoppat")(För att försvara Gossipgirl boken så citerar jag min pappa "Alla böcker är bra böcker")(Pojkvän??? Esh jag har ju en ful utväxt och böckerna att mysa med!)


Måndag

Jag ÄLSKAR www.tjuvlyssnat.se !!!!!

tack

Trosdag

Idag är det Trosdag!


Jag började dagen med att ta bort två leverfläckar. Det var jag, en doktor och en läkarstudent som träffades. "jaha vem har vi här då?" sa doktorn och satte på sig sina runda glasögon. Jag berättade vem jag var och vad jag ville. "mmhmmmm" sa hon. Sen gick hon ut. Jag blev vän med läkarstudenten som tydligen gick sista året (på läkarlinjen) och var 27år, hon såg ut att vara cirkus 20. Sen fick jag gå in i operationssalen. Ännu en gång försvann min doktor och jag blev lämnad själv med studenten. Helt plötsligt säger hon "ursäkta att jag säger det här men GUD vilken snygg BH du har. Vart är den ifrån?" Vi pratade lite om min BH tills doktorn kom tillbaka.


Hon tog av sig glasögonen och rakade (ja, hon rakade) av mina fläckar. Jag blödde som en gris men var glad över att bli två fläckar fattigare. Jag klädde på mig och ville hoppa ner från britsen när både studenten och läkaren skrek (okej de skrek väl inte) ”neej. du kan svimma om du hoppar ner!” ”VA KAN JAG SVIMMA?” frågade jag. Ja, hälften av befolkningen gör tydligen det. ”Esch” sa jag och hoppade ner. ”jag har praktiserat på kvinnokliniken i 4 veckor. Jag har sett så mycket blod och knivar att jag inte kommer svimma. Ha en bra dag.” sedan vände jag mig mot studenten och sa ”hoppas du lärde dig något om fläckar”. 


Alltid lika roligt att vara på sjukhus. Jag fick även en present med mig hem. En adrenalinspruta för mina läskiga chocker. NU ÄRE FEST!


Dagen gick och träningen kom. Väl hemma efter ett schysst pass (Camilla, påminn mig om att inte äta bönor till frukost innan. Jag tycks alltid glömma bort det!) öppnade jag ett brev. I brevet låg ett papper om pensionssparande. ÅHÅHÅ det märks att man börjar blir gammal när man får ett brev om pensionssparande! Jag fick ett hett tips om att fondspara från en vis gammal man (min far). TACK!

BYE


Onsdag!

Hej.

Nyblogg design huh! Jag och Sofie (mest Sofie) satt och pillade på bloggen i helgen. Jag tycker den blev riktigt fin. Visst passar jag bra i John Mayers famn? Vi ska nämligen gifta oss rätt snart. Jag är mycket glad över detta men tycker att John kanske borde göra någon skönhetsoperation för vacker är han inte.


Nej nu får det vara slut på John smörandet. Jag är och kommer förbli evigt singel (jatack) … okej iaf väldigt länge till!


Har haft några bra dagar och några dåliga dagar på jobbet. Idag var en bra dag. Jag var uppgraderad till lärare idag = HÖG status! Jag hade en klass 1-3 och vi hade jätteroligt. Jag fick improvisera lite då deras fröken hade lämnat en helt fel planering.


Sen finns det en del sura tanter på mitt jobb som inte har så mycket bättre saker för sig än att klaga på andra! Ena tanten hade igår blivit väldigt upprörd över min klädsel. Till historien vill jag bara påpeka att jag nästan alltid tänker på vad jag har på mig för att se ”anständig ut”, igår orkade jag verkligen inte bry mig. Gårdagens klädsel blev därför ett par trasiga jeans (med långkallingar under för att inte visa för mycket hud) och min lillebrors stora tröja.

Åter till tanten. Vi satt i personalrummet och hade det trevligt, tyvärr var jag tvungen att lämna rummet tidigare än de andra. Direkt när jag har lämnat rummet blir tanten upprörd och säger till de andra (lite gladare tanterna) att ”NÅGON måste säga till Sofiee att hennes jeans "ser FÖRSKRÄCKLIGA ut” och ”hon är verkligen inget bra föredöme i de där jeansen”. böhöhö tråkiga människa! 

Visst man får tycka vad man vill om trasiga Jeans, min mamma tycker att jeansen är det fulaste hon har sett. MEN att jag skulle bli ett sämre föredöme för barnen bara för att jag EN dag av väldigt många har ett par trasiga jeans håller jag inte med om.  Jag tycker att jag i sånna fall är ett mycket bättre föredöme som visar att man faktiskt kan vara fult klädd och ändå vara en så UNDERBAR, ROLIG, SNYGG och inte minst VÄLMÅENDE människa. (höhöhöh)!  Sådär allt om dig SURTANT!!

 


Annars är livet underbart!


I like you much better when you're naked!


Fredag

Idag är det fredag!

Idag har jag bestämt mig för att vara glad.

http://www.argalappen.se/

Det går bra nu!

Tisdag (igen)

Japp det är fortfarande tisdag.

Jag och Sofie satt och pratade om uttrycket "ståtrosa". Helkul är det. Plötsligt skickar Sofie en bild som visar att jag var före min tid. haha se själva:

 tror året var 2004.

Ståtrosa it is!

Tisdag

Idag är det Tisdag! YEEEEEES!

Igår var jag och vardagslyxade med Frida. Det var schysst, riktigt schyyyysst.! Idag ska jag vardagsmisshandlas på boxningen! yey! Inatt var första natten (sen i jag tog svinsprutan) som jag kunde sova på rätt arm. Väldigt nöjd är jag att jag inte blev sjuk av sprutan utan bara lite vek i armen! GREAT! Jag rekomenderar sprutan varmt!

Nu ska jag packa ner träningskläder och sakta men säkert åka till mitt jobb!

bye!

RSS 2.0